augusztus 9.
Emőd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Feltűnően kivirult Singh Viki, csak úgy ragyog
Az énekesnő már nagyon várta az őszt, ez pedig egyik legújabb fotóján meg is látszik! 

Helló ősz!! Már vártalak!! Imádom az őszi színeket... ilyenkor olyan csinosan lehet öltözködni! - írta meg Instagram-bejegyzésében Singh Viki, akinek meg kell mondjuk, tényleg nagyon jól állnak az őszi színek! 

Te mindig gyönyörű vagy! - írta meg egy hozzászóló Viki képe alá, és mi is csak mélyen egyet tudunk érteni a megállapítással.

Aki szeretne egy kis inspirációt meríteni az őszi ruhatárának frissítéséhez az bátran tanulmányozza Viki fotóját, amelyen az ősz néhány alapszínét is felfedezhetjük.

A fotót itt  meg is tekinthetitek. 

Éttermet vagy ruhaüzletet nyitnak, esetleg videónaplójukkal keresnek pénzt másodállásban a magyar sztárok. Ördög Nóra, Singh Viki vagy Mészáros Árpád Zsolt azt mondják, több lábon kell állni, a showbiznisz nem éppen egy örökre szóló szakma, ezért fogtak bele valami nagyon másba, mint ami híressé tette őket. Nincsenek egyedül, a híres hollywoodi sztárok közt is van, aki avokádót termeszt és van, aki két kasszasiker között ingatlanügynökként tesz szert plusz bevételre. Jönnek a celebek, akik évtizedekre előre terveznek!

2019. szeptember 19. 10:47

Címkék: celebszemle   singh vikiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG