június 4.
Bulcsú

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Demcsák Zsuzsa soha nem látott fotókat osztott meg az Ázsia Expressz forgatásáról
Demcsák Zsuzsának számos örömteli pillanatban volt része az utazós reality forgatása során, a műsorvezetőnő pedig egy ilyen boldog pillanatról osztott meg néhány emlékképet.

A mai adás előtt hadd mutassak nektek néhány képet az egyik legmeghittebb esténkről egy indiai családnál! Elöljáróban annyit, hogy azon kívül, hogy befogadtak, enni adtak, ruhát kaptunk, aludhattunk, tiszta szívből szerettek minket. És mi is őket! Azóta is tartjuk a kapcsolatot a nagypapával, akit Babunak hívhatunk és persze a gyerekekkel, az unokákkal, akik megmosták és befonták a hajam (ezt érdemes megnézni az egyik képen), én pedig kifestettem a körmük és az arcuk. Na és persze rengeteget játszottunk! Kriketteztünk, tollaslabdáztunk, kergetőztünk. Tőlük kaptam ezeket a fotókat is. Mindenkit beíratnék egyébként hozzájuk egy tanfolyamra vendégszeretetből és emberségből! Egyszer még visszatérünk hozzájuk, ezt Kandival megfogadtuk!


A fotókat itt megtekinthetik.

Demcsák Zsuzsából előjöttek az anyai ösztönök indiai útjuk során, szállásadójuk gyermekét tartotta karjai között, a felvételen édesen dajkálja a picit.

2019. szeptember 18. 16:49

Címkék: celebszemle   demcsák zsuzsaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG