augusztus 6.
Berta, Bettina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bomba: Szexi csipkés melltartós fotóval hódít Tatár Csilla
Tatár Csilla megmutatja, hogy az egyszerű alapdarabok is lehetnek ultradögösek! 

A műsorvezetőnő bombasztikus dekoltázsától szinte kipattan a szemünk ezen a hétfő délutánon! Csilla ugyanis megmutatta, hogy hogyan lehet egy fehérneműs képet is ízlésesen elkészíteni, közben pedig elárulja azt is, hogy ő bizony nem pazarol a ruhavásárlásban, ugyanis vannak olyan alapdarabjai, amelyeket már évek óta hord.

Minden ruhának megvan a maga története... - árulja el Csilla, majd hozzáteszi, a farmer, amelyet megmutatott még abból az időből való, amikor férjét megismerte négy évvel ezelőtt, a fehérneműnek a története pedig bizony nem publikus. Ezek után mi máris tudni akarjuk a sztorit mögötte! 

Nem pazarlok, egyre jobban nem...minél idősebb vagyok annál kisebb a gardróbom mérete is.. Vannak viszont örök darabok, amik megérdemlik, hogy vigyázzak rájuk..mint például a farmer, amit akkor viseltem, amikor megismertem a férjem, a kardigán, amit 4 éve az első sajátgyártasú sorozatom forgatására vettem és a fehérnemű, aminek a történetét nem oszthatom meg, mert kitilt az insta..

A műsorvezető arcával korábban fogyasztó tablettákat reklámoztak, de nem csak ő esett áldozatául a csaló cégnek, hanem szakemberek nevével is átverték a vásárlókat. A Mokkában Tatár Csilla és Szűcs Zsuzsanna, a Magyar Dietetikusok országos szövetségének főtitkára beszélt arról, hogy milyen következményei lehetnek ennek a szélhámosságnak.

Előnézeti kép forrása: Tatár Csilla Instagram-oldala

2019. szeptember 16. 13:42

Címkék: celebszemle   tatár csillaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG