augusztus 6.
Berta, Bettina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Kandász Andi megmutatta másik felét...
Kandász Andi jól működő házasságáról mesélt boldogan.

Sokan arra vágyunk, hogy megtaláljuk a másik felünket, Kandász Andi pedig volt olyan szerencsés, hogy neki sikerült is megtalálnia azt a személyt, akivel boldogan él már több évtizede. Az Ázsia Expressz 2 sztárja most Instagram-posztjában árulta el, hogy mik azok a "titkok" és "praktikák" amelyek miatt ilyen jól működik a házassága.

"Ha megtaláltad a másik feled, nagyon vigyázz rá! Ápold az érzést, dícsérd, szeresd! Ne a hibáit keresd, mert Neked is neki is van bőven, hiszen ember, hanem az erényeit gondozd minden pillanatban! En 22 éve találtam meg a másik felem. Drukkol, inspirál , szeretettel, simogatással, szelíd kritikával, sohasem ítelkezve . Minden kis sejtecském hipp-hipp hurrázik, amikor velem van és lefagy, amikor nincs a közelemben. Sokan kérdezitek, hogy hogyan bírjuk 24 órában folyamatosan együtt? Mi ilyenkor mindig ra vágjuk egyszerre : hogyan bírjuk akár egy pillanatig is egymás nélkül ? Ő nem szeretett táncolni, én sohasem másztam hegyet korábban! Ő megtanult táncolni, én elkezdtem hegyet mászni. Mert tudtuk , hogy a másiknak ez fontos . Mert tudtuk, ha ő szereti, akkor ez nem önfeláldozás, hanem ajándék a másiknak. Így automatikusan megszerettük egymás mániáját, hogy mindig együtt lehessünk és a másiknak ne kelljen semmiről sem lemondani. Mi is szoktunk vitatkozni, főleg szakmai kérdésekben, aztán jót nevetünk ... mi van? Hiszen ugyanazt mondjuk csak máshogy, mert ő férfi, én pedig nő. Megtanultuk egymást és nagyon vigyázunk egymásra, az érzéseinkre, a másik lelkére , hogy egyetlen sebet se kapjon! Naponta gyakoroljuk . Nem akartam bölcselkedni, ez csak így jött , hogy megosszam Veletek! A másik pocskondiázása, a párokon belüli versengés , szeretnehiány, egopuffogtatás hosszú távon megöli a szerelmet. Csak kapkodom a fejem, amit tapasztalok időnként a házaspárok között. Higgyétek el nem vezet sehova. Gondozzátok a szerelem palántáit minden pillanatban, hogy ne hervadjanak el! Tudom, hogy nem könnyű, de muszáj rá időt szánni ! Ha valamiért érdemes , akkor ezért biztosan ! Ölelés!"

A vallomás mellé Andi egy mosolygós közös fotót is posztolt. Van olyan ember ezek után, aki nem hisz az igaz szerelemben?

Evelint és Zsoltit nagyon rosszul érintette az, hogy véleményük szerint Gréta és Dávid nagyon csúnyán hátba szúrták őket. Gréta nem értett egyet a páros kijelentésével, elmondta, hogy bár igaz, hogy a játék elején még ki akarták tenni Zsoltiékat, jelen pillanatban erről már szó sem volt, és rendkívül rosszul érinti őket az, hogy hazugnak tartják őket. Végül pedig Pameláéknál is kiborult a bili…

Előnézeti kép forrása: Kandász Andi Instagram-oldala

2019. szeptember 16. 13:26

Címkék: celebszemle   kandász andreaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG