augusztus 6.
Berta, Bettina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Gáspár Evelin kitálalt: ˝Sok előítéletet kapok nap mint nap...˝
Gáspár Evelin rengeteg élménnyel gazdagodott az Ázsia Expressz 2 során, gondolatait és tapasztalatait pedig meg is osztotta a versenyről.

Gáspár Evelin minden egyes hétköznap este az Ázsia Expressz 2 műsorában látható, ahol Zsoltival számos fergeteges pillanatot okoztak már a nézők számára.
Evelin mint egy igazi profi, úgy viszi végig a feladatokat a távoli Indiában, az pedig egy cseppet sem zavarja, hogy a kamerák kereszttüzében kell élnie az életét. Ez érthető is, hiszen Evelin már gyermekkora óta a televízióban szerepel, legújabb bejegyzésében pedig őszintén mesélt most arról, hogy bizony emiatt már kialakult egy kép róla, amely nem minden esetben pozitív.

Evelin most elárulta, hogy azért is örült a felkérésnek, mert végre most megmutathatja mindenkinek az "igazi" arcát:

15 éve vagyok ismert. Egy ország szeme előtt nőttem fel, ami miatt sok előítéletet kapok nap mint nap. Nagyon örültem, hogy lehetőséget kaptam az Ázsia Expressz 2-től, ahol egy teljesen más személyt ismertek meg az emberek, mint az előítéletekkel behatárolt és médiából megítélt lány. A műsorban önmagam adom, talán olykor önfejű, indulatos, jóhiszemű ember vagyok, de mindig őszinte!

Előnézeti kép forrása: Gáspár Evelin Instagram-oldala

2019. szeptember 15. 17:00

Címkék: celebszemle   gáspár evelinKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG