szeptember 29.
Mihály

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Orosz Barbara alig lehetne boldogabb: ˝Minden pont így jó...˝
A Mokka új műsorvezetője Instagram-oldalán osztotta meg gondolatait jelenlegi élethelyzetével kapcsolatban.

Bár mindennek vannak rosszabb időszakai, stresszesebb napjai, Orosz Barbara szerint nagyon fontos az, hogy megtanuljunk ezekben a pillanatokban is nyugodtnak maradni, és megteremteni saját lelki békénket. Nem lehet minden tökéletes, és sokszor megviselt is lehet az ember, de a cél az, hogy megtaláljuk saját békénket azáltal, hogy elengedjük azt, ami bánt.

Van az az érzés.. Amikor kicsit kifacsartan is azt érezzük.. aha.. minden pont így jó.. Amikor elengedjük a félelmeinket és nonstop agyalás helyett csak úgy vagyunk... A nyugalomszigetünk megteremtése fontos. A hely, ahol saját magunkkal lehetünk mindig tartogat számunkra valamit. Ti hogyan kapcsolódtok ki?

Egy 15 éves álom vált valóra azzal, hogy felkérték a Mokka műsorvezetőjének, ezt mondja Orosz Barbara. Hétfőn már vele és Pachmann Péterrel kezdhetik a nézők a napot. Barbi ugyan már rutinos a kamerák előtt, mégis izgul, ahogy mondja, az élő adás varázsa miatt. De a Tények Plusz stábja elkísérte kedvenc meditáló helyére is és azt is elárulta, mi okozza majd neki a legnagyobb problémát Mokka műsorvezetőként!

Előnézeti kép forrása: Orosz Barbara Instagram-oldala

2019. szeptember 14. 7:30

Címkék: celebszemle   Orosz Barbi   orosz barbaraKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG