augusztus 11.
Zsuzsanna, Tiborc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szem nem marad szárazon: Meseszerű lánykérés a Jóban Rosszban stúdiójában

Közel egy évvel ezelőtt Fruzsina gyanútlanul sétált be a Jóban Rosszban stúdiójába, hiszen akkor még nem tudta, hogy menyasszonyként megy haza.

Szekér János és párja Fruzsina egy évvel ezelőtt jegyezték el egymást a sorozat forgatási helyszínén, pár hete pedig hivatalosan is összekötötték életüket.

"Páromnak és édesanyjának is kedvenc sorozata a Jóban Rosszban. Olyannyira, hogy a randikat is úgy kellett szerveznünk, hogy Furzsi hazaérjen az aktuális epizódra. Azóta ez már közös esti programmá vált." - mesélte nevetve az újdonsült férj.

"A párom úgy tudta, egy stúdiólátogatással egybekötött megbeszélésre érkezik, ami már önmagában egy valóra vált álom volt számára, hiszen legkedveltebb sorozatának díszletébe vezette körbe kedvenc színésze, a Fehér Rolandot alakító Suhajda Dániel. Ezután pedig jött a nagy meglepetés..." - árulta el János a TV2-nek.

dfsdfds.jpg

Sikerült meglepni a menyasszonyt

dfsd.jpg

Fruzsina igent mondott kedvesének

sdasd.jpg

"Egy évvel később, idén augusztus 31-én tartottuk meg az esküvőnket, ami egy igazi hagyományos lakodalom volt, reggel hétig tartó mulatsággal. Igazán jól sikerült és köszönünk mindenet a Jóban Rosszban munkatársainak az élményért! Igazán segítőkészek voltak!"

DSC_9539.jpg

2019. szeptember 9. 13:40

Címkék: celebszemle   celebszemle_jr   jóban rosszban   lánykérésKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG