november 26.
Virág

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Édes fotó: Így telik az éjszaka Horváth Tomiéknál
Horváth Tomi már több alkalommal is elkápráztatott bennünket egy-egy bensőséges fotóval, ez pedig most sem történt másképp.

Horváth Tomi és Péterfi Andi egy igen édes közös fotót posztolt, amely éjszaka készült a párról. A Sztárban Sztár leszek! mestere korábban már a fürdőszobából is posztolt közös fotót, most pedig egy újabb intim pillanatát mutatta meg a követőinek, mégpedig azt, hogy szerelme bizony elfoglalja az ágy nagy részét előle amikor alszik.

Igazán édes fotó lett ez Tomiról, látszik rajta, hogy egy hosszú nap végén semmi másra sem vágyott, mint odabújni Andi mellé! 

"Ő jól behelyezkedett, én meg mozdulni sem tudok... nem baj... már nem sok van hátra reggelig" - írta meg fotója mellé Tomi.

Horváth Tomi kemény fába vágta a fejszéjét. Lenzsér Olivérnek elárulta, nem sokat szokott aludni, ugyanis a koncertek és forgatások miatt szinte állandó pörgésben van, de egy cseppet sem bánja. A mester elmondta, szerinte miért ennyire sikeres a Sztárban Sztár, e mellett a maszkban töltött idő viszontagságairól is mesélt online riporterünknek.

Előnézeti kép forrása: Horváth Tomi Instagram-oldala

2019. augusztus 29. 6:45

Címkék: celebszemle   horváth tomi   péterfi andrea

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG