július 6.
Csaba

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hoppá: Sokkolóan őszinte fotót töltött fel Hargitai Bea
A gyönyörű modell megmutatta testét a követőinek, sokakat meglepve vele.

Hargitai Bea megmutatta legújabb Instagram fotóin a kendőzetlen valóságot. A modell az összes fotóján elképesztően vékonynak tűnik, azonban elárulta: a legtöbb fotó azért is annyira előnyös róla, mivel tudja, hogy milyen pózba álljon, hogy alakja "tökéletes" és vékonynak tűnjön.
Elárulta, hogy bizony az ő alakja sem hibátlan, és nagyon sokat hozzátesz a tökéletes képekhez az, hogy tudja, hogyan álljon be egy képen.

Mindezt bebizonyítva egy olyan fotósorozatot tett ki magáról az édesanya, amely megmutatja, hogy bizony rajta is van egy kis felesleg, leginkább hastájékon:

Lányok! Iszonyat sok üzenetet kapok, hogy milyen jól nézek ki, hogy csinálom, hogy ilyen vékony vagyok, túl vékony vagyok, mi a titok, stb.. elmondom! Először is, nagyjából odafigyelek, hogy mit eszem.. Kb 80%-ban odafigyelek a maradék 20-ban meg nem érdekel! (Tegnap ettem épp egy üveg Nutellat és tudjatok mit?! Nem bánom) Intermittent Fastinget csinálok ami azt jelenti, hogy 16 óráig nem eszem és 8 óráig igen.. nem reggelizem (sosem szerettem) kb délben ebédelek 6-kor nálunk vacsora. Ha közben megéhezem, eszem valamit. Próbálok nem enni szénhidrátot.. viszont például a férjem szülinapján 2 tortat vettem, csak azért, hogy az egyiket én ehessem meg! De nyilván nem minden nap van szülinap! Ha megkívánok egy pizzát akkor megeszem! (Ez sem minden nap természetesen) A másik!!!Baromi jól tudom, hogy melyik szög áll jól nekem!! 16 éves koromtól fotóznak, megtanultam, melyik pózok állnak jól! Tudom, hogy milyen fények az előnyösek.. Csinálok magamról 50 selfie-t amiből 1-et posztolok amin jól nézek ki! A hasam mindig gyenge pontom volt.. mindig felhúzom a csípőm (laposabbnak tűnik a has) vagy épp a kezemmel takarom a derekam.. ezek kicsit illúziók is lányok.. mindenki a legjobb oldalát akarja mutatni és legtöbbször EL NE HIGGYETEK!! A fényekkel, szögekkel hatalmasakat lehet csalni!! Fűzőkben, persze, kicsi a derek de levegőt nem kapok! Viszont, én tényleg meg vagyok elégedve a testemmel sőt imádom! Nem cserélném el egyik hurkám sem! Ez vagyok ÉN és Nagyon szeretem! Persze, no vagyok és soha nem fogok belefardni a “tökéletesítésbe” es mindig a legjobbra törekszem.. Mindig uj trükköket vagy kezeléseket próbálok ki de ez szerintem a DNS-ünkben van! Nah es akkor meg a filterekrol nem is beszéltünk! - írta meg posztja alá a modell.

Előnézeti kép forrása: Hargitai Bea Instagram-oldala

2019. augusztus 26. 14:12

Címkék: celebszemle   hargitai beaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG