április 5.
Vince

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Betelt a pohár Tóth Gabinál, durva kommentet kapott az énekesnő
Tóth Gabi nagy döntést hozott a botrányos hozzászólásnak köszönhetően.

Tóth Gabi és férje, a sztárséf Krausz Gábor idén áprilisban két hatalmas hírt is közölt a nagyközönséggel. Az egyik az volt, hogy a séf eljegyezte az aranytorkú énekesnőt, a másik örömhír pedig arról szólt, hogy babát várnak.

Gabi és Gábor azóta gőzerővel készülnek a gyermekáldásra, és igyekeznek kiélvezni az áldott állapot minden egyes pillanatát. Gabi a TV2-hu-nak adott interjújában arról is mesélt, hogy bár nagyon élvezi a Sztárban Sztár leszek! forgatásait, és százszázalékos teljesítményt nyújt a műsor mestereként, mindezek mellett azért igyekszik sokat pihenni, és kiegyensúlyozottan megélni az örömteli állapotot.

Az esőfelhők azonban folyamatosan gyülekeztek a sztárpár feje fölött, gonoszkodó kommentek formájában. Nem ismeretlen dolog sajnos ez a jelenség egy közszereplő számára, azonban Gabiéknál betelt a pohár, mivel az egyik hozzászóló nagyon messzire ment.

A Sztárban Sztár leszek! mesterét teljesen letaglózta a brutálisan durva hozzászólás, és nagy döntést hozott általa: 

"Kedves követőim! Eljött az a pont amikor le kell tiltanom a kommenteket! Nap mint nap kell szembesülnöm ilyen és ehhez hasonló kommentekkel amiket már nem tudok és nem is akarok tolerálni vagy letojni! Mert ezeket már nem lehet! 15 éve vagyok ebben a szakmában és végignéztem ahogy az emberek egyre többet mocskolódnak az évek során! Aki szeret , bízom benne, hogy akkor is fog ha nem kommentelhet! Lehet az anyaság felé vezető út is teszi velem ezt, de nem bírom tovább elviselni ezt a magyar megkeseredett irigy vircsaftot! Attól, hogy közszereplők vagyunk még nem kell nekünk mindent elviseni mert elsősorban EMBEREK VAGYUK ÉS NEKÜNK IS VANNAK ÉRZÉSEINK!
Mindenkinek aki kedves és szeret mots azt üzenem, hogy nagy szükségem van a a pozitív gondolataitokra irántam! Hálás vagyok nektek mindenért! Love!"

Gabi megosztotta azt is, hogy az események hatására komolyabban is fel szeretne lépni az internetes bántalmazással szemben.

Tóth Gabi megosztotta Lenzsér Olivérrell, hogy bár nagyon élvezi az új kihívást, amit a műsor forgatása ad neki, de eközben mégis száz százalékig megéli az anyaság boldog pillanatait is. Az aranytorkú énekesnő elárulta, hogy igyekszik minden pillanatot szerelmével és kisbabájával tölteni, és teljesen kisimultnak érzi magát az utóbbi időben.

Előnézeti kép forrása: Tóth Gabi Instagram-oldala

2019. augusztus 26. 14:31

Címkék: celebszemle   tóth gabi   sztárban sztár leszek   sztárban sztár leszek mesterKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG