december 10.
Judit

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Újabb botrány tört ki Meghan hercegné és Harry herceg körül
A pár újra nagy felháborodást keltett...

Korábban már mi is írtunk róla, hogy mesés vakáció keretében ünnepelte 38. születésnapját Meghan Markle. A nyaralásra természetesen férje Harry herceg, és kisfia Archie is vele tartott, természetesen nem is akárhova mentek, hanem a napfényes Ibizára.

A hercegi pár egy olyan luxus villában szállt meg, amelyet csak "milliárdosok játszótereként" emlegetnek, és ha ez még nem lenne elég, akkor a Spanyolországhoz tartozó szigetre magánrepülőgéppel érkeztek. Ezt még sokan elfogadták, azonban nem sokkal a szülinapozással egybekötött nyaralás után újabb mesés helyre indultak, szintén magánrepülőgéppel.

Meghan és Harry a francia Riviérára indultak, szintén pár hónapos kisfiukkal együtt, hogy újra pihenjenek egyet Elton John villájában. Ezt már nem tudta szó nélkül hagyni a brit adófizetők egy része, és a környezetvédők sem, hiszen a magángép nemcsak, hogy költséges, hanem rendkívül környezetkárosító is. Meghan és Harry pedig elméletileg nagy környezetvédők, így kicsit érthetetlen, miért választották újra ezt az opciót az utazásra. Az emberek egy része teljesen felháborodott, és képmutatónak nevezte a hercegi párt, aki bort iszik, és vizet prédikál.

Több világsztár is a hercegi pár védelmére kelt, például Elton John, P!nk és Ellen DeGeneres is azonnal a szárnyaik alá vették Meghant és Harryt. A kommentelők többsége azonban hamar támadásba vette a védelmezőket is, és továbbra is álszentnek tartják Harryéket. 

Mit gondoltok a kialakult helyzetről?

(

Mirror

)

2019. augusztus 25. 16:45

Címkék: celebszemle   meghan markle   harry herceghirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG