december 11.
Árpád, Árpádina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Radics Gigi elárulta, miért szakítottak szerelmével
Egyre többen ismerik Radics Gigi nevét külföldön, de magyar közönségét sem felejtette el! Idézd fel velünk a Mokka elmúlt hetének legjobb beszélgetéseit!

Amellett, hogy építgeti amerikai karrierjét és próbál kapcsolatokat építeni, magyar közönségét sem felejti el. Hogy mi történt vele az elmúlt időben, merre tart a karrierje és mi a helyzet a magánéletével, arról az énekesnő mesélt a Mokkában.

Valamint a hét egyik legmegrázóbb eseménye csak ez után jött, hiszen az Amazonas-al tölrtént tűz eset egészen megdöbbentette az egész világot! Hiszen soha nem látott mértékben lángol a brazil őserdő és óriási füstbe borult az Amazonas. A füst a 2700 kilométerre fekvő Sao Paulót is elsötétítette, és már az űrből is látszódik a tűz. A tragikus helyzet részleteiről dr. Juhász Árpád geológus beszélt a Mokkában.

Tóth Gabi már kiskora óta szívügyének tartja az állatok védelmét. Az énekesnő mindig aktívan kiáll az ehhez kapcsolódó kezdeményezések mellett. Tóth Gabi elárulta, ennél boldogabb jelenleg nem is lehetne, hiszen párjával, Krausz Gáborral alig várják már kislányuk érkezését. Gabit szeptember 1.-től minden vasárnap este láthatod a TV2 képernyőjén a Sztárban Sztár leszek!-ben.

Félretette a sérelmeit édesanyja ellen Aurelio, a celeb belátta hibáit és három éve hihetetlenül jó kapcsolatot ápol szülőanyjával. Aurelio anyukája őrangyalként kiáll a celeb mellett emberrablási ügyében, biztosan állítja, hogy a gyermeke nem emberrabló.

2019. augusztus 24. 17:12

Címkék: tóth gabi   amazonas   aurelio   radics gigi   celebszemlehirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG