július 6.
Csaba

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nem kérdés: Kandász Andi a világ legszexibb matrózlánya
Nem mindennapi fotósorozattal kápráztatja el követőit az Ázsia Expressz 2 sztárja!

Korábban már mi is írtunk róla, hogy mennyire nagyszerű formában van Kandász Andi, csak úgy süt róla a boldogság és a kiegyensúlyozottság! A műsorvezetőnő az elmúlt időszakban csupa jókedvű és mosolygós fotót töltött fel közösségi oldalára, amelyeken csak úgy ragyog!

Andi hangulata a külsőjén is meglátszik, hiszen az utóbbi időszakban elképesztően lefogyott, nem kérdés, hogy bomba formában van!

Most azonban nem csak szépségét, hanem humoros oldalát is megmutatta egyik legújabb posztjában, amelyen éppen matrózlányként tündököl a mesés Amszterdamban. Érdekes végig lapozni az összeállítást, hiszen igazán humoros pillanatokat is találhatunk köztük! 

Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere az Ázsia Expressz 2 fotózásán készített interjút Kandász Andreával és Demcsák Zsuzsával: a feltörekvő riporter a játékról és az élményről faggatta a két nőt, a könnyed beszélgetés azonban váratlan fordulatot vett: Demcsák Zsuzsa megérintő szavakkal vallotta be, hogy gyökeresen megváltozott az élete a barátnőjének köszönhetően.

Előnézeti kép forrása: Kandász Andi Instagram-oldala

2019. augusztus 24. 11:00

Címkék: kandász andrea   azsia expressz 2   celebszemle   azsia hirekKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG