december 6.
Miklós

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bombaformában van Kandász Andrea, látványosan lefogyott
Az Ázsia Expressz 2 sztárja elképesztő formában vágott neki az ázsiai kalandoknak, és azóta is egyre csak ragyog!

A múlt héten tartották az egyik budapesti moziban az Ázsia Expressz 2 első részének vetítését, ahol természetesen Kandász Andrea is megjelent, mint a műsor szereplőgárdájának egyik tagja. Andi csak úgy ragyogott az eseményen, egy fantasztikus esésű ruhát viselt, övvel a derékrészénél, amely csak még inkább kiemelte a műsorvezetőnő vékonyságát! Nem kérdés, az utóbbi időszakban Andi teljesen kivirult, nagyszerűbben néz ki, mint valaha! 

Kandász Andi egyébként a műsor másik két sztárjával Bohos Kornéllal és Bereczki Krisztiánnal is készített is egy jó hangulatú mosolygós fotót, mutatjuk is:

Demcsák Zsuzsát és Kandász Andit – a két elválaszthatatlan barátnőt - számukra otthonos közegben, könyvek közt lepte meg Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere. A barátnők vitathatatlanul felkészültek és tájékozottak, ez még előnyt jelenthet számukra a játék során. A riporter azonban nem tárgyi tudásukra volt kíváncsi, szemérmetlenül belekérdezett személyes véleményükbe a vetélytársaikkal kapcsolatban.A két nő a kérdések kapcsán eljátszott a gondolattal, mi lett volna, ha nem egy csapatba kerülnek.. Ázsia Expressz 2 – Augusztus 26-tól, minden hétköznap 19.10-től a TV2-n!

Előnézeti kép forrása: Kandász Andrea Instagram-oldala

2019. augusztus 21. 6:30

Címkék: celebszemle   kandász andrea   azsia expressz 2hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG