augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Könny szökik a szemünkbe Majoros Hajnalka szívhez szóló, Majkának intézett üzenetétől
A vallomás mellé egy igazán bensőséges fotót is posztolt a szépséges Hajni.

Bizony van olyan, amikor két embert tényleg egymásnak teremtettek... Jól bizonyítja ezt Majoros Hajnalka megható üzenete is, amelyet Majkának intézett. Hajnalka elmondása szerint nem annyira a szavak embere, ha az érzelmek kifejezéséről van szó, ebből azonban semmi sem látszik az Instagram-oldalára kiposztolt gondolatfoszlányokból, hiszen egy olyan szívhez szóló és megindító üzenetet intézett szerelmének, amelyet nem gyakran kap az ember a párjától:

"Nem vagyok a nagy szavak embere, ezt Peti is tudja. Sokszor nehezen tudom elmondani mindazt, amit a szívem diktál, főleg, ha valami nemes gondolat az, amit ki akar velem mondatni. Mégis valahogy ki akarom fejezni azt, amit a vele töltött 9 év megannyi felismerése megformált bennem. Azt a szót, hogy köszönöm, nem is olyan nehéz kimondani, de ez a köszönetnél magasabb rendű, magasztosabb érzés. Tisztelet. Tisztelem ezt az embert mindazért, amit véghezvitt, és elért. Azt mondják, minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő. Peti az a sikeres férfi, aki engem tett erőssé. Az én férfim, az én büszkeségem. A köszönetet, a tiszteletet, a büszkeséget akarom felé közvetíteni, a vele töltött 9 évünket, az ő 40 évét keretbe foglalni. Legyen továbbra is példakép, én végig kísérem az útján. Nekem ő Peti, másoknak Majka. A védjegy. Az egyetlen. Hamarosan hivatalosan is bejegyezve, és levédve."

Az egyik kvízkérdés során került szóba Hosszú Katinka a Bezár a bazár! forgatásán. Majka és Mirkó nem érti, hogy az olimpiai atléta, hogy gyűjthetett be ennyi aranyérmet. De lehet rájöttek a sportoló titkára?

Előnézeti kép forrása: Hajni Instagram-oldala

2019. augusztus 20. 8:00

Címkék: celebszemle   Majoros Hajnalka   majkaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG