augusztus 11.
Zsuzsanna, Tiborc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Teljesen elolvadtunk Krausz Gábor Tóth Gabinak szánt szerelmes üzenetétől
Minden nő egy hasonló édes vallomásra vágyik élete párjától!

Tóth Gabi és Krausz Gábor már aligha lehetne boldogabb. A 2019-es csupa élményt és boldogságot hozott a szerelmespár számára, hiszen áprilisban bombaként robbant a hír arról, hogy a sztárséf eljegyezte az aranytorkú énekesnőt, pár héttel később pedig már a babavárás öröme söpört végig a médián.

A párosnak természetesen a karrierje is szárnyal a magánéleti sikerek mellett, Gabi például a szeptember 1-től induló Sztárban Sztár leszek! egyik mestere lesz. Gábor mindenben támogatja várandós szerelmét, a forgatások ideje alatt is számos meglepetéssel kedveskedett neki, volt olyan, amiről mi is beszámoltunk. Most azonban nem egy tárgyi ajándékkal, hanem egy igencsak édes üzenettel lepte meg menyasszonyát, melyet elolvasva még talán azok is hinni kezdenek a szerelem létezésében, akik eddig kételkedtek benne.

"I love you, not only for what you are, But for what I am when I am with you." - írta meg Krausz Gábor Gabinak, az üzenet magyarul pedig annyit tesz:

Nem csak azért szeretlek, aki te vagy, hanem azért is, aki én vagyok melletted.

Tóth Gabi áprilisban jelentette be, hogy gyermeket vár párjával, Krausz Gáborral. Az énekesnő a felhők felett jár a boldogságtól. Az állapotosság viszontagságairól és a Sztárban Sztár leszek!-ről mesélt a Mokkában.

Előnézeti kép forrása: Krausz Gábor Instagram-oldala

2019. augusztus 19. 15:00

Címkék: celebszemle   tóth gabi   krausz gáborKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG