augusztus 14.
Marcell

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ejha: Bikinifelső nélkül kapták lencsevégre a Mexikóban pihengető Szorcsik Vikit
Szorcsik Viki igazán bevállalós fotót töltött fel Instagram-oldalára!

Még mindig keressük az állunkat Szorcsik Viki egyik legújabb fotóját elnézegetve. Azt már korábban is megállapítottuk, hogy a színésznő hibátlan formában van, még a fiatal tinédzser lányok is megirigyelhetik vékony, kisportolt alakját.

Most azonban újabb bombasztikus fotóval sokkol bennünket a szépség, ahol nem csak a hely szépsége, hanem gyönyörű formái is megragadják a figyelmet. Jól látszik, Viki nem visel melltartót a képen, és bár hátat fordít a kamerának, mégis jól láthatjuk, hogy mennyire őrületes formában van! 

A kommentelők is teljesen megőrültek a dögös fotó láttán, volt, aki arról ábrándozott, hogy bárcsak arra járna hajóval, hogy megcsodálhassa élőben is Viki szépségét, más egyszerűen csak azt javasolta Vikinek, hogy a fekete ruhadarabot is dobja le!

Idén májusban devizahitel tartozása miatt kilakoltatták Bíró Icát. A metal lady mellett több magyar sztár is beleesett a devizahitel csapdába. Hogy Voith Ági, Csollány Szilveszter, Pál Éva és Szorcsik Viki hogyan élték meg ezt az időszakot, az a videóból kiderül.

Előnézeti kép forrása: Szorcsik Viki Instagram-oldala

2019. augusztus 19. 14:00

Címkék: celebszemle   szorcsik viktóriaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG