december 14.
Szilárda

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Berki Krisztián ingyenessé tenné a parkolást a fővárosban
Kedden ismertette programját Berki Krisztián független főpolgármester-jelölt. Idézd fel velünk a Mokka elmúlt hetének legjobb beszélgetéseit!

Berki Krisztián elmondása szerint ingyenessé tenné a tömegközlekedést a fővárosban, és ígérete szerint rendbe teszi a fővárosi parkolási rendszert is. Berki a Mokkában elmondta, hogy emocionálisan szeretne az emberekre hatni, és végig önazonos akar maradni.

Azonban az egyik legmeghatóbb történet a héten a tíz éve elhunyt Bujtor István halálának állít emléket. Ugyanis fesztivál indul a színész emlékére, amelyet idén augusztus 17-én rendeztek meg. 

Drámai pillanatok egyik pedig az volt, mikor közel 2 millió forintot nyert az Áll az alku játékosa. Ebből a pénzből pedig Szabó Anna beteg édesanyját szeretné támogatni, akit már 10 éve kórházban ápolnak. 

De ne feledkezzünk meg az őszi szezonról sem! Hiszen nemsokára indulnak a képzések szerte az orzságban. A TV2 Akadémiára is jelentkezhetnek a fiatalok, amely az idén ünnepli 10. évfordulóját. A megújult képzésekről Kalmár Tibor műsorvezető, szerkesztő-riporter és Kolozsi Ildikó a sportriporter képzés vezető tanára mesélt a képzésről és a szakokról. A képzésre augusztus 31-ig lehet jelentkezni, de augusztus 20-án lesz egy nyílt nap, melyre bárki eljöhet.

2019. augusztus 19. 16:00

Címkék: celebszemle   Mokka   berki krisztián   tv2 akadémiahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG