június 6.
Norbert, Cintia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Mint egy görög isten, olyan elképesztően izmos Bereczki Krisztián
Az Ázsia Expressz 2 sztárja őrületes formában van!

Rengeteg kemény munka, idő és belefektetett energia kell ahhoz, hogy valaki a testépítés olyan szintjeire jusson el, mint Breczki Krisztián. Az Ázsia Expressz 2 sztárja Instagram-oldalán vallott arról, hogy soha nem áll meg, kitartóan küzd az álmaiért, minden nap harcol értük. Ez meg is látszik testépítő hibátlan formáján, csak úgy dagad az izomtól! 

"Az a pillanat, amiért hónapokat készülsz..... Az a pillanat ami a tiéd és nem veheti el senki tőled! Az a pár perc, amiben annyi munkád, energiád, lemondásod, fájdalmad van! Mindenki hajszolja a sikert, konkrétan csak a sikerre vágyik! Amivel nincs is gond, ki ne szeretne sikeres lenni?! A gond azzal van, ha úgy szeretnél valamiben az lenne ha nem élvezetből csinálod! És kizárólagosan a siker érdekel! A siker, a mellékterméke annak, ha valamit tiszta szívből csinálsz! Ne akarj “instant sikereket”.... Nagyon hosszú évek kellenek mire oda érsz, ahova szeretnél. Akár sportról , akár másról beszélünk az életben! Képes vagy 10-20 évet feláldozni érte, mindent feláldozni? Na ugye, így már másabb! Egyszerű: szeresd amit csinálsz, légy türelmes és haladj folyamatosan! Valamikor gyorsabban, valamikor lassabban fogsz haladni, a lényeg: SOHA NEM ÁLLHATSZ MEG!" - írta meg fotója mellé a testépítő.

A tökéletes fekete-fehér fotót itt meg is tekintheted a sportolóról.

A testépítő páros a megmérettetésük előtt őszintén beszélt az Ázsia Expressz 2 versenyzőiről. Hogy Bereczki Krisztián miért nem szimpatizál Hódi Pamelával, azt Lenzsér Olivérnek árulta el.

Előnézeti kép forrása: Bereczki Krisztián Instagram-oldala

2019. augusztus 18. 7:00

Címkék: celebszemle   Bereczki KrisztiánKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG