július 10.
Amália

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Romantikus randira vitte szerelmét a szülés után Curtis
Ez volt a kismama első kimozdulása a szülés óta!

Habár egy újszülött rengeteg törődést és figyelmet igényel, Curtis arra is figyel, hogy az újdonsült édesanya is kellően kikapcsolódjon az anyaság nehéz feladata mellett. Krisztike boldogan újságolta el követőinek a közösségi oldalán, hogy milyen fantasztikus programra vitte el férje, miután hazaérkezett a kórházból, mindehhez pedig egy lenyűgöző fotót is posztolt:

"Ma haza mentünk, pakolásztam és egyszer csak megérkezett anyukám -általában hív előtte mielőtt megérkezne- értetlenül álltam, mondom hát te mama?!
Mosolyog... -akkor már tudtam hogy valamit sunyulnak- ránézek Atira, mondja öltözz!
Mondom hooooovaaaaa?
Azt mondja ne foglalkozz vele, csak öltözz ....elhozott randizni... annyira hálás vagyok hogy ilyen férjem van és ilyen anyukám hogy mindenben számíthatunk rá!" - írta meg nagy büszkén Krisztike. 

Nem kérdés, Krisztike fantasztikus formában van, a ruha, amelyet a szülés után visel, tökéletesen kiemeli vékony csípőjét. 

Augusztus 4-én 10 óra 24 perckor született meg Curtis és Krisztike első gyermeke, 3070 grammal. A picit hatalmas szeretettel várták szülei, a baba és mama is jól vannak az apás szülés után.

Előnézeti kép forrása: Krisztike Instagram-oldala

2019. augusztus 16. 6:30

Címkék: celebszemle   krisztike   curtis   széki attila curtis   curtis felesége   curtis és felesége   curtis és feleségeKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG