augusztus 14.
Marcell

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Elhagyta szerelme Aureliót, most új esélyt kér tőle: ˝Dominika nagyon szeretlek˝
Aurelio könnybe lábadt szemmel könyörgött a kamerák előtt szerelmének, hogy adjon neki még egy esélyt. Idézd fel velünk a Mokka elmúlt hetének legjobb beszélgetéseit!

Szakított Aurelio és menyasszonya, a celeb pedig egy gyönyörű szerelmi vallomás keretében kérte Dominikát arra, hogy bocsásson meg neki.

De a héten más hír is nagyon felkavart mindenkit, hiszen augusztus 4-én 10 óra 24 perckor megszületett Curtis és Krisztike első gyermeke, 3070 grammal. A picit hatalmas szeretettel várták szülei, a baba és mama is jól vannak az apás szülés után.

Valamint a héten történt az a megdöbbentő esemény, melyben elmenekült otthonából az a balotaszállási nő, aki az autója után kötötte kutyáját büntetésül. Voksán Virág, Abebe Dániel „Bebe” és Papadimitriu Athina beszélgettek a Mokka műsorvezetőivel a szörnyű tragédiáról és arról, hogyan lehetne felelősebb állattartásra buzdítani az embereket.

De Németh Lajos és unokája Fanni története mindenképpen az egyik legaranyosabb esemény volt a héten. Hiszen nagyapája társaságában látogat el először a Sziget Fesztiválra. Csehy András utána járt mennyire laza nagyszülő a TV2 meteorológusa.

2019. augusztus 11. 10:11

Címkék: celebszemle   aurelio   curtisKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG