február 23.
Alfréd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Árulkodó fotók: Házasodni készül a TV2 sztárja?
Furcsa paradoxon, hogy éppen egy másik esküvőn készültek a kétértelmű fotók!

Egy esküvő nem csak a házasulandó pár számára lehet nagy pillanat, hanem minden egyes résztvevő számára is, legyen akár szó a boldog szülőkről, vagy a násznép bármelyik tagjáról. Mindezek ellenére sok hajadon lány kicsit szomorúan szokott elmenni ezekre a boldog eseményekre, hiszen minden szingli vagy éppen nem jegyben járó lány fejében megfogalmazódik a kérdés: "Mikor jövök én?" 
Amikor elérkezik a menyasszonyi csokor eldobásának pillanata, - amelynek elkapása a babona szerint azzal a jelentéssel bír, hogy a következő házasulandó a csokrot elkapó közül kerül ki - ezek a lányok nagy örömmel és hatalmas nagy adag harciassággal harcolnak meg a "mindent jelentő" virágcsokorért. Ilyenkor, ha az illető hölgynek még barátja is van, akkor duplán "rosszul" járt, hiszen akár elég nagy nyomás is nehezedhet rá a csokor elkapása miatt.
Így járt Lenzsér Olivér, a TV2 online riportere is, akinek barátnője, Merci egy lakodalom alkalmával bizony elkapta azt a bizonyos csokrot.

Jön hát a kérdés: Mikor lesz az esküvő?
A TV2 felkereste Olivért a kialakult helyzettel kapcsolatban, online riporterünk pedig elárulta, egyelőre még nincs szó esküvőről.

7671D154-0196-46D0-959B-2AC24E29A76E.JPG

Merci boldogan pózolt az elkapott csokorral

Olivér őszintén elmondta a TV2-nek, hogy bár már jó ideje egy párt alkotnak szerelmével, még pár mérföldkő áll előttünk ahhoz, hogy megkérje szerelme kezét.

"2,5 éve alkotunk egy párt Mercivel, a következő nagy lépés számunkra az összeköltözés lesz. Eddig nagyon boldogok vagyunk együtt , és úgy érzem, az összebútorozás lesz majd számunkra az, amely igazi vízválasztó lesz a kapcsolatunkban, de mindenképpen szeretnénk ezt hamarosan meglépni. Nem félek, mert Mercivel nagyon hasonló a humorunk, a nehéz napokon is erőt ad a jelenléte és a támogatása, és ha ez még nem lenne elég, a családommal is nagyon jól kijön." - nyilatkozta Olivér.

815689E0-3F2E-4860-9823-F796E4BE94CC.JPG

Olivér arca minha egy kis aggodalmat tükrözne

Esküvő tehát egyelőre nem lesz, de sok boldog percet kívánunk addig is a párnak!

Murvai Livinek teljesült egyik legnagyobb álma. Találkozhatott kedvenc énekesével, a Sztárban Sztár leszek mesterével, Horváth Tomival. A megható pillanatnál természetesen Lenzsér Olivér és a TV2.hu stábja is ott volt. Livi remegő kézzel és libabőrrel várta a nagy találkozást. A szépséges sportolónő egészen Csongrádról, edzőtáborból utazott fel kedvenc énekeséhez. Kattints, és nézd meg a videót a megható pillanatért!

2019. augusztus 6. 14:39

Címkék: celebszemle   lenzsér olivér   sztárban sztárKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG