augusztus 10.
Lőrinc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Őrületesen lefogyott Kunovics Katinka: Hihetetlen előtte-utána fotót posztolt az énekesnő
Az elmúlt egy évben óriási átalakuláson ment keresztül a Romantic énekesnője.

Nem kérdés: Kunovics Katinka nagyszerű formában van, és egyre csak fogy! 

Az énekesnő döbbenetes átalakuláson esett át, hiszen 60 kilótól szabadult meg mindössze 10 hónap alatt, azóta azonban már biztosan fogyott néhány kilót, mivel legújabb fotóján még elképesztőbb formában van, mint ezelőtt! 

Kunovics Katinka bevallotta, hogy egy stresszes időszakkal kezdődött a nagy fogyása, ekkor képtelen volt enni, azonban amikor ez az állapot elmúlt, nem állt le, hanem folytatta fogyását. Az énekesnő korábban azt mondta, hogy még mindig nem elégedett az eredménnyel, így hát nem állt le a diétával és a sporttal. Jól bizonyítja ezt legújabb fotója is, amelyen úgy tűnik, mintha még inkább lefogyott volna az énekesnő!

Arról már korábban is beszámolt, hogy egyetlen félelme az, hogy visszaszaladnak majd a kilók, hiszen erre volt már korábban példa. Sőt most is elismerte, hogy szeret enni, de mindent meg fog tenni azért, hogy a kemény munkával elért alkata megmaradjon.

˝És igen,lehet hogy nem tart örökké, és vissza fog jönni pár kiló, mert imádok enni,és imádom a jó kajákat, de akkor is elmondhatom,hogy megcsináltam! 40 éves fejjel. Senki sem tökéletes és amit teszünk a testünkkel, annak nyoma is marad. De ez is Én vagyok! És mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ne hízzam vissza az egészet! Csók mindenkinek!˝

Mi drukkolunk Katinkának, mert jobban néz ki, mint valaha, ebből a fotóból kiindulva, pedig nem kell félie attól, hogy visszahízik! 

Előnézeti kép forrása: Kunovics Katinka Instagram-oldala

2019. augusztus 6. 12:24

Címkék: celebszemle   kunovics katinka   fogyásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG