szeptember 20.
Friderika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ungvári Miklós ezért imádja a tengerparti edzőtáborokat
Ettől mindenkinek mosolyra derül az arca, hát még a sportolónak!

A Cselgáncs koronázatlan királya ezúttal nem mindennapi posztjával lepte meg a követőit. Ungvári Miklós az Exatlon Hungary egyik Bajnokáról köztudott, hogy nagyon odafigyel az étkezésre.

Mivel az egészséges étrend híve, ezért nem is csoda, hogy a mostani fotóján is olyan különleges étel szerepel, ami ugyan sokak számára idegen, de mégis elképesztően egészséges. Ez pedig nem más, mint a KAGYLÓ.

Ungi sármos mosolya nem véletlen, hiszen imádja a tenger nyújtotta fantasztikus ételeket.

˝Na pl. ezért is szeretek tengerparti edzőtáborba járni. Nektek mi a kedvenc tengeri herkentyűtök??˝ - írta Ungvári Miklós az Instagram oldalán.

Csillogó szemekkel és hihetetlen boldogsággal fogadta a mindössze 9 éves Rolika, Ungvári Miklós felbukkanását, aki meglepte őt a Szent László kórházban. A beteg kisfiú az Exatlon Hungary és a Bajnok legnagyobb rajongója, minden este a televízió előtt szurkolt neki. Rolika születése óta rengeteg műtéten esett át, és a legnagyobb álma, hogy egyszer egyedül is képes legyen járni.

Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó Cegléden nőtt fel kilenc testvérével együtt. A sportolónak nagy álma, hogy 2020-ban kisöccsével együtt kvalifikálják magukat Tokióra. A Bajnok mesélt mindennapjairól, az Exatlon Hungary utáni életéről, és azt is megosztotta a műsorvezetőkkel, mikor kezdődött a lovak iránti szeretete.

2019. augusztus 3. 15:58

Címkék: celebszemle   ungvári miklósKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG