október 18.
Lukács

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szinetár Dóra fontos ügy mellett kampányol
A csodaszép színésznő nem akárhogy kampányol amellett, amiben hisz!

Szinetár Dórát ezúttal nem mint színésznő, hanem mint édesanya szólalt fel. Az ügy pedig, ami mellett kiáll nem más, mint a szoptatás.

Nagyon sokan még mindig tabutémának tartják, mikor az édesanya anyatejjel táplálja gyermekét, azonban ezzel a fotósorozattal most megpróbálják felhívni az emberek figyelmét, hogy a szoptatás nem egy tabudöntögető jelenség, hanem igenis egy fontos és nélkülözhetetlen folyamat a fejlődésben és az anya-gyermek kapcsolat még szorosabb kialakulásában.

˝Ez a tavalyi kampány most is érvényes! És az is marad, amíg lesznek Édesanyák és Gyermekek. (…) A képek elsőként a Nők Lapjában jelentek meg, a fotókat Pejkó Gergő készítette.

(...) A hat hónapon aluli gyermekek számára mindennél fontosabb, hogy anyatejhez jussanak, sok nő azonban a munka és a körülmények hatására feladja a szoptatást.

A híres kismamák fotósorozattal kívánják bizonyítani: igenis lehet a mindennapok forgatagában is szoptatni. A szoptatás olyan természetes, bensőséges kapcsolat anya és gyermeke között – amely, ha a lehetőségek adottak rá -, mindkettőjük egészségét szolgálja.

Szinetár Dóra így fogalmazott:

Sokan sokfélék vagyunk, más az ingerküszöbünk, a szoptatás látványa egyeseket zavarba hoz. Úgy gondolom, ha elfogadást, és megértést szeretnénk kiváltani az emberekből, nem szabad szélsőséges dolgokkal rájuk rontani, hiába van jogunk adott esetben például a szabad szoptatáshoz.

Ezekkel a fotókkal, ezzel az akcióval megmutathatjuk, hogy úgy is meg lehet etetni egy kisbabát, akár nyilvános helyen is, hogy az tényleg senkinek az érzékenységét nem zavarhatja.

Nagyon fontosnak gondolom, hogy ha valaki szeretné szoptatni a babáját, és ezt diszkréten meg tudja tenni, akkor ne kelljen erről lemondania mások prűdsége miatt, ugyanis a szoptatás az egyik legcsodálatosabb ajándék Anya és kisbabája közt.˝ -írta Szinetár Dóra az Instagraom.

Előnézeti kép forrása: Szinetár Dóra Instargam oldala.

2019. augusztus 3. 14:00

Címkék: celebszemle   szinetár dóra   családhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG