augusztus 15.
Mária

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Lehetséges, hogy jön a negyedik baba Katalin hercegnénél?
Már tervben lenne a negyedik királyi baba?

Katalin hercegné már három gyermek büszke édesanyja, egyes feltételezések szerint azonban lehetséges, hogy újabb csemetének adna életet a közeljövőben. Katalin 2013-ban adott életet György hercegnek, majd 2015-ben megszületett a kis Sarolta és nem sokkal utána, 2018-ban pedig életet adott Lajos hercegnek is. A hercegnőnek biztosan nem lehet könnyű dolga, hiszen mindegyik gyermeke 10 év alatt van, sok törődést és figyelmet igényelnek.

A királyi családdal foglalkozó tudosítóként dolgozó Phil Dumper korábban azt nyilatkozta a külföldi lapoknak, hogy nem lenne meglepve akkor, ha a újabb babát vállalna be a pár. Úgy tudni, Katalin számára egyre terhesebb a sok kötelező program és megjelenés, és szeretne már egy kicsit több időt tölteni gyermekeivel, és háttérbe szorítani a hercegnői kötelezettségeit, terve kivitelezeséhez pedig tökéletes indokot biztosítana egy negyedik baba.

Habár kétségtelen, hogy Katalin hibátlanul, és hatalmas lelkesedéssel teljesíti hercegnéi kötelezettségeit, azonban ha választhatna, már inkább csak a gyermekeire koncentrálna. Információink szerint Katalin hercegné annak is örülne, hogy Sarolta hercegnőnek lenne egy kislány játszótársa is, a két fiú testvére miatt.

Vajon hamarosan újabb royal baby-t köszönthetünk? 

(DailyMail)

2019. július 28. 10:10

Címkék: celebszemle   királyi család   katalin hercegnéKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG