augusztus 7.
Ibolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Elképesztő módon bátorít minden önbizalomhiányos nőt Virág Anita
Rengeteg nő kapott egy kis önbizalomtuningot Anita posztja által! 

"Emelem poharam minden kismellű nőre" - írta meg közösségi oldalán Virág Anita, posztja hatására pedig rengeteg lány megosztotta saját érzéseit a témában.

Szinte nem találkozni olyan nővel, aki minden testrészével elégedett lenne. Sok nőnek nem tetszik a karja, az orra, a hasa, a combja, a feneke, de vannak olyanok is, akik a mellükkel elégedetlenek. Hogy a mell nagyságának kérdésére hol az igazság, azt egyelőre nem tudni, hiszen sokan azt mondják a kis mell a jó, míg mások kitartanak amellett, hogy nagy keblekkel lehet csak igazán hódítani. Anita a posztjára sokan reagáltak, leírták, hogy ők mit gondolnak a témában.

"Mi kis mellű nők könnyebben találunk magunknak ruhát, fehérneműt bikinit, ha akarunk veszünk fel melltartót ha nem akkor nem... És a férfiak is jobb szeretik a "tenyérbe" mászó kebleket.
Egyszóval könnyebb az élet számunkra. Én örülök hogy nem a nagymellű nők közé tartozom."
 - írta meg az egyik hozzászóló.

"Így vagy szép ahogy vagy! A természetes a legszebb szépség! Nem értem miért kéne nagy mell ahhoz hogy valaki értékes és szép nő legyen. Miért kéne mellnagyobbítást csinálni ha valaki kis mellel is boldog!" - fejtette ki véleményét egy másik.

Király Viktor menyasszonya nagyon örült a sok támogató hozzászólásnak, saját Instagram-oldalán mondott köszönetet követőinek.

"Sok-sok nagyon cuki üzenet jön folyamatosan. Nagyon boldog vagyok, hogy ennyien írjátok, hogy sokat jelent Nektek, hogy fel mertem vállalni ezt a témát illetve, hogy sok mindenkinek segítettem egy kis önbizalmat adni. Hátha elindul mindenki az elfogadás irányába." - írta meg bejegyzésében Anita.

Idén májusban eljegyezte szerelmét Király Viktor, az énekes pedig most meg is osztotta a lánykérés részleteit a Mokka nézőivel. Viktor elmondta, hogy mit tervezett el a nagy pillanatra, és mi valósult meg belőle, és mik a terveik a jövőre nézve.

Előnézeti kép forrása: Virág Anita Instagram-oldala

2019. július 27. 8:00

Címkék: celebszemle   virág anita   király viktor   mellKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG