augusztus 10.
Lőrinc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Lenzsér Olivér: Nem várt pillanatban talált meg a TV2 felkérése
Nem kérdés, Lenzsér Olivérrel csak még színesebb lett a TV2 világa! 

oliver2joo.jpg

Lenzsér Olivér idén júniusban debütált a TV2 online riportereként, azóta pedig már számos izgalmas és érdekfeszítő videót láthattunk a tehetséges fiútól. Ez nem is csoda, hiszen Olivér már gyermekkorában belekóstolt a szakma rejtelmeibe.

"Kiskorom óta gyerekszínészettel foglalkozom, már öt évesen is a színpadon álltam, mentem mindenhova. Először Földessy Margit vette észre rajtam, hogy beleillenék ebbe a világba, később pedig már én is rájöttem, hogy mennyire élvezem ezt az egészet. Rengeteg mindenbe belekóstolhattam, játszottam színdarabokban, reklámokban, sorozatban és szinkronizáltam is."

Mindezek után Olivér számára nem volt kérdés, hogyha pályaválasztásra kerül a sor, akkor továbbra is a média és a kommunikáció világában szeretne maradni.

"Először a Színház- és Filmművészeti Egyetemre szerettem volna bekerülni, ami azonban nem sikerült elsőre, ezek után pedig nem szerettem volna többször próbálkozni a felvételivel, ennél több tenni akarás volt bennem, szerettem volna már elindulni egy úton. Így kerültem be a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre, ahol rádiós-televíziós újságíró képesítést szereztem."

Az első fellépéstől számítva már több mint egy évtized is eltelt Olivér életében, online riporterünk pedig azt is elmesélte a TV2-nek, hogy miben változott meg a személyisége az eltelt évek alatt, milyen tapasztalatokkal gazdagodott, és mennyiben lett más ember, a média világába való első belecsöppenése óta.

"Talán picit közhelyes lesz ez, de gimiben még nagyon nehezen viseltem a kritikát, nem bírtam elviselni, ha rólam alkottak valamilyen negatív értékítéletet. Ez azért vicces, mert én viszont ugyanúgy csipkelődtem sok emberrel. Ebben változtam. Ma már meg tudom hallani a kritikát, és ha igaz, akkor megpróbálok változtatni az adott dolgon. "

Olivér amikor sok év kemény munkája után a TV2-höz jött, végre a kamerának arra az oldalára került, ahol mindig is szeretett volna lenni. Nem újdonság azonban számára a nagy nyilvánosság, hiszen YouTube csatornáján már többezer ember megismerhette őt.

oliver.jpg

"Egy holt időszak után jött ez a lehetőség számomra, és ez bebizonyította nekem, hogy alázattal és kemény munkával igenis lehet sikereket elérni. A jövőre nézve ugyanígy folytatni szeretném azt, amit elkezdtem, szeretnék ebben a világban maradni, és olyan szórakoztató műsorokat, videókat készíteni, amelyeken az emberek egy nagyot mosolyoghatnak egy hosszú nap után, és tanulhatnak is belőle valamit. Ehhez azonban még nagyon sokat kell tanulnom, de rajta vagyok az ügyön." 

Hogy hogyan zajlik pontosan a Sztárban Sztár leszek! castingja, azt ő maga mutatta meg egy páratlan produkcióval.

Előnézeti kép forrása: Lenzsér Olivér Instagram-oldala

2019. július 25. 13:00

Címkék: celebszemle   lenzsér olivérKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG