április 10.
Zsolt

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Nincs édesebb pár, mint Cinthya Dictator és Molnár Tamás
A páros nem régen vállalta fel szerelmét a nagyközönség előtt, nem kérdés: nagyszerűen mutatnak együtt!

Igazán összeillő pár Cinthya Dictator és szerelme, Molnár Tamás, akikről már február óta pletykálják, hogy együtt vannak. Korábban Cinthya azt nyilatkozta, hogy bár már sok éve ismerte Tomit, azonban mégis egy közös munka kellett ahhoz, hogy fellobbanjon köztük az a bizonyos szikra.

Cinthya egyébként korábban az énekes Varga Viktorral alkotott egy párt, akivel hosszú közös múltat tudhat maga mögött, most azonban úgy tűnik, újra egy énekes mellett találta meg a boldogságot.

Ami Molnár Tamást illeti, a zenésznek nem csak a magánélete, hanem a karrierje is szárnyal, mivel az a megtiszteltetés érte őt, hogy bandájával a JETLAG-el lehetett a support a Thirty Seconds To Mars koncerten a Budapest Parkban. Tomi Instagram-oldalán írta meg, hogy hatalmas megtiszteltetés számára a felkérés, mivel gyermekkora egyik legmeghatározóbb zenekarának tartja a zenekart.

Korábban a Ripost adásában nyilatkozott arról Cinthya, hogy milyen kemény időszakot tudhat maga mögött. Ennek úgy tűnik vége, sikerült feldolgoznia az őt ért traumákat, és boldogabb, mint valaha!

2019. július 26. 13:00

Címkék: celebszemle   cinthya dictator   molnár tamásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG