január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Újragondolja életét Gyarmati Panka, úgy érzi, megrekedt
Az Exatlon Hungary Bajnoka új életet kezdett, miután abbahagyta a versenysportot, azonban nem egyszerű számára a váltás.

Korábban már mi is írtunk arról, hogy Gyarmati Panka hosszas őrlődés után meghozta a döntést, hogy abbahagyja a snowboardot. Panka ekkor elmondta, bár befejezte a versenyszerű sportolást, továbbra is a sport közelében szeretne maradni, hiszen szeretné biztatni és bátorítani az embereket arra, hogy mozogjanak. Egy ilyen nagy váltás után, sokszor érezheti úgy az ember, hogy nem tudja merre is induljon, és biztosan Pankának sincsen könnyű dolga megtalálnia az útját.

"Gondold újra az életed!
Néha jó kicsit megállni, leülni, és gondolkodni. Jó úton haladok az életben? Mi hajt, mi az, ami motivál? Mik a céljaim? Könnyű belekerülni a mókuskerékbe és elfelejteni a miérteket.
Nem vagytok egyedül, mindenki életében vannak olyan helyzetek, amikor megtorpan. Amikor elveszik a motiváció. Amikor azt érzi, ez nem vezet sehova. Hogy nem lesz jobb tőle a világ. Légüres térbe kerül.☁️ Teljesen át tudom érezni. 10 éven keresztül egy dolog hajtott: hogy minél jobb snowboardos lehessek. Nehéz újragondolni az életem, és egy olyan dolgot találni, amit ugyanolyan szenvedéllyel tudok csinálni. Most kell egy kis nyugi, úgy érzem, sok volt a hajtás, a küzdés, a „sosem adom fel”. De jó ez így." -
írta meg őszinte bejegyzésében Panka.

Gyarmati Panka Gelencsér Timivel párbajozott korábban a sportreality során. A Mokkában elmondta, hogyan élte meg a versenyt.

Előnézeti kép forrása: Gyarmati Panka Instagram-oldala

2019. július 26. 9:00

Címkék: gyarmati panka   celebszemle   Exatlon Hungaryhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG