április 1.
Hugó

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Wolf Kati elárulta karcsú alakjának titkát
 Az énekesnő hihetetlen titkot árult el arról, mi is az, amitől ennyire kirobbanó formában van!

Wolf Kati igazán fantasztikus alakjától mindenkinek leesik az álla! Most azt is elárulta, hogy tudja magát ennyire jó formában tartani és kinek a hatására formálódott ennyit az alakja.

A képen, amit közösségi oldalán megosztott az látható, hogy Kati egy csodaszép fekete rövidnadrágos ruhában pózol. A ruha hihetetlenül feszes, de sehol nem látszik egy deka felesleg sem! Ennek a titkát pedig maga az énekesnő árulta el:

˝Bő egy éve váltottam az ellipszis trénerre, azt használom otthon (rengeteg időt spórolok vele..), és nagyon szeretem, nekem bejött! Üzenem a legszadistább és legjobb edzőnek, hogy nem lett belőle ruhateregető. Egyrészt tónusban tart, másrészt az állóképességemet ezerszeresére növelte˝ - írta az énekesnő Instagram oldalán.

Kevesen tudják, de Wolf Katinak szolfézstanár és karvezető végzettsége van – mivel a családjában mindenki valamilyen komolyzenei szakon végzett, így neki is már-már kötelező volt ilyen főiskolára mennie. Az énekesnő saját gyermekeinek nem szeretné megszabni, hogy mivel foglalkozzanak majd, s mint mondta nagyon félti őket, bár ezt igyekszik nem mutatni nekik...

Előnézeti kép forrása: Wolf Kati Instagram oldala.

2019. július 23. 9:40

Címkék: celebszemle   wolf katiKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG