december 1.
Elza

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Szorcsik Viki gyászol: Az elmúlt napok tragédiája mélyen megérintették őt
A csodaszép színésznő ezúttal könnyeivel küzdött!

Szorcsik Viki kisírt szemmel posztolt, mert az elmúlt napokban szörnyű veszteség érte őt. Sajnálatos módon szeretett kiskutyája elhunyt és már az örök vadászmezőkön játszik a többi társával. A színésznő megható posztban búcsúzott Nyufitól, és egy hihetetlenül megható üzenetet is társított mellé, mely így hangzik:

˝Nagyon hiányzol Nyufi...üres lett az életem nélküled...óriási az űr, amit magad után hagytál...édes drága, egyetlen, pici kiskutyám.... most már te vigyázol rám kisangyalom˝- emlékezett megható szavakkal a színésznő.

A kiskutyáról a színésznő egy megható képet is posztolt és a mellékelt szöveg érzékelteti mekkora fájdalom a kiskedvenc elvesztése.

˝A fájdalom mérhetetlen és soha el nem múló, amit magad után hagytál drága egyetlen kiskutyám. A társam voltál, aki megtanított a feltétel nélküli szeretetre...Különleges kapcsolat volt a miénk. Nem e világi. Aki ismert az tudja, hogy a mi Szerelmünk örökkön örökké tartó! A hiányod elmondhatatlan... Te voltál a legerősebb és legdrágább lény ezen a földön, akivel valaha találkoztam! Köszönöm az együtt eltöltött, majd 8 évet. Köszönöm, hogy engem választottál és hogy megtanítottál úgy szeretni, ahogy sosem gondoltam volna, hogy képes lehetek... Nekem te voltál a MINDEN az életem virágszála. Egy földre szállt kisangyal, ahogy mindeki hívott. Annyira szeretlek és rettenetesen hiányzol pocok, de bárhol is légy tiszta szívből remélem, hogy egyszer még találkozunk és megölelhetlek kicsi kicsi kisszivem! Nyufi....˝

Szorcsik Viki a FEM3 Café adásában mesélt arról, hogy őszinte jelleme miatt milyen problémái és kellemetlenségei adódtak már az életben.

Előnézeti kép forrása: Szorcsik Viki Instagram oldala.

2019. július 23. 6:30

Címkék: celebszemle   szorcsik viktória

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG