augusztus 3.
Hermina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Romantikus helyen ünnepelte első házassági évfordulóját Palácsik Lilla és Visváder Tamás
Ez aztán a tömény romantika! 

Hatalmas a szerelem Palácsik Lilla és Visváder Tamás között. A páros egy éve férj és feleség, szerelmük azonban egy cseppet sem csökkent az eltelt 12 hónap alatt. Lilla már több posztban is felhívta követői figyelmét arra, hogy hamarosan egy mérföldkőhöz érkezik a kapcsolatuk, a kíváncsi rajongók pedig rögtön rá is kérdeztek Vajna Tímea húgától arra, hogy mikor érkezik majd a baba a családba. Lilla posztjában elmondta, hogy egyelőre még boldogok kettesben, pár éven belül azonban lehet, hogy már hárman fogják ünnepelni a házassági évfordulót.

Lilla és Tomi egyébként ugyanabban a hotelben ünnepeltek, ahol korábban az esküvőjüket is, a profi fotós lány elmondása szerint pedig varázslatos pillanatokat töltöttek el a meseszerű budapesti kilátást csodálva.

Palácsik Lilla férje, Visváder Tamás egy elképesztően kínos élményét osztotta meg Tibivel és a nézőkkel, amely egy cirkuszban esett meg vele, a kellemetlen pillanatokat pedig egy elefánt szerezte a fiúnak. A nézőközönség a hasát fogta a nevetéstől Tomi története után, amit mindenképpen érdemes meghallgatni.

Előnézeti kép forrása: Palácsik Lilla Instagram-oldala

2019. július 22. 13:23

Címkék: celebszemle   palácsik lilla   visváder tamásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG