augusztus 12.
Klára

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bámulatos képsorozatot készített a ma hatéves György hercegről Katalin hercegné
A mai nappal töltötte be hatodik életévét a kisherceg, aki kiköpött édesapja!

György herceg 2013. július 22-én látta meg a napvilágot Katalin és Vilmos herceg első gyermekeként. Ahogy ez lenni szokott, a nagy nap alkalmából újabb friss fotókat is közöltek a kishercegről, amelyeket egytől egyig édesanyja, Katalin hercegné készített róla. A fényképek mind Kensington-palota kertjében készültek Györgyről, aki a harmadik a trónutódlási sorrendben, édesapja Vilmos herceg és Károly herceg előzi csak meg a gyermeket.

A kisherceget folyamatosan készítik fel arra, hogy egyszer majd király lesz belőle, számos hivatalos eseményen tiszteletét teszi, amelyeken mind kifogástalanul viselkedik a kamerák előtt. Egyik legemlékezetesebb megjelenése eddig az volt, amikor 2016-ban, csupán három évesen lencsevégre kapták Barack Obamával. A kisherceg hálóinget és köntöst viselt a nagy találkozón, és természetesen illedelmesen viselkedett végig, ahogy azt egy leendő királynak kell.

Jöjjenek hát a fantasztikus szülinapi fotók! Egy dolog már most jól látszik: György herceg biztosan a nők kedvence lesz!

Előnézeti kép forrása: Kensington Palace hivatalos Instagram-oldala

2019. július 22. 11:33

Címkék: celebszemle   királyi család   brit királyi család   györgy herceg   katalin hercegné   vilmos hercegKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG