augusztus 12.
Klára

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Óriási döntést hozott Balázs Andi, örökre megváltozik tőle az élete
Balázs Andi teljes életmódváltásba kezd, száműzni fogja az életéből a húst.

A színésznő a Mokka adásában mesélte el, rájött arra, hogy túlságosan szereti az állatokat ahhoz, hogy megegye őket, így eldöntötte, hogy száműzi életéből a húst. A Mokka konyhájában isteni csípős salsát készített a műsorvezetők segítségével.

A héten más izgalmas témák is felmerültek a Mokkában, például arról, hogy hatezer esetből egyszer fordul elő, hogy egy kisbaba foggal a szájában születik meg. Kotriczné Zsuzsa unokája volt ez az egy, a büszke nagymama pedig boldogan mesélt a részletekről a Mokkában. Hogy hogyan fordulhat elő ilyen, arról Dr. Botos Dániel fogorvos a stúdióban beszélt, Sólyomfi-Nagy Zoltán néprajzkutató, táltos pedig spirituális szemszögből közelítette meg a témát.

Az anyaság örömeiről és nehézségeiről mesélt Rácz Gigi férje társaságában, elmondták, hogy milyen baba a kis Panka, és kinek milyen szerep jut a gyermeknevelésben.

Nem csak örömhírekről, de szomorú eseményekről is beszélgettünk a Mokkában. Egy végtelen tehetséges, kedves és csupaszív embert vesztett el a világ Horváth Ádám személyében. Marsi Anikó könnyes szemmel mesélte el a Mokka nézőinek, hogy egy alkalommal hogyan segítette ki őt a művész még diák korában, és miben volt más, mint a többi tanár. Végül pedig Mádai Viviennél is eltört a mécses...

Érdekes elméletek is felmerültek a héten... Évtizedek óta kíváncsi a világ az 51-es körzet titkaira. Pataky Attila ezzel kapcsolatban az interneten írt arról, hogy szeretné, ha a világot tájékoztatnák az ottani eseményről. A zenész azt is hozzátette: az univerzum nyüzsög az élettől és minden kormánynak meg van a saját UFO partnere, akivel együtt kísérletezik, de ez veszélyes dolog!

Előnézeti kép forrása: Balázs Andi Instagram-oldala

2019. július 20. 16:03

Címkék: celebszemle   balázs andrea   balázs andi   MokkaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG