február 23.
Alfréd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hódi Pamela és Kandász Andi megosztották az anyaság titkait
Az Ázsia Expressz 2 sztárjai összefogtak, méghozzá nem is akármiben!

Hódi Pamela és Kandász Andi is egy-egy lány gyermek büszke édesanyja. A sztármamik tehát összeültek, és egy fantasztikus beszélgetés erejéig beszélgettek az anyaságról. A kiposztolt fotók alapján Pamela és Andi is nagyon élvezte a találkozót, mindketten igazán elegánsan, hatalmas mosollyal pózoltak a kameráknak az eseményen.

"Ma Andival beszélgettem a gyermekvállalásról , szülésről és gyermeknevelésről" - írta meg Instagram-oldalán Hódi Pamela, aki biztosan rengeteg titkot osztott meg életéből a beszélgetés alatt!

Nem csak Pamela, de Andi is nagyon jól érezte magát, aki a következőket írta kiposztolt fotója mellé:

"Nagyon őszintén beszélgettünk anyaságról, babavárásról, szerelemről, szülőszobáról, családról . Pami! Nagyon jól esett! Köszönöm! Ölelés!" - írta meg Andi.

Egyik napról a másikra felszívódott az egyik legnagyobb magyar őssejtbank. Amellett, hogy a kliensek nem érik el a céget, egy rendőrségi nyomozás is folyik emberi test tiltott felhasználása miatt. A Mokka vendége volt a témában Kandász Andrea műsorvezető, aki számos őssejt levételnél asszisztált.

Hódi Pamela őszintén vallotta meg a Mokka nézőinek, hogy nem akart párkapcsolatot akkor, amikor megismerkedett és beleszeretett Bencébe. Az élete azonban kerek egész lett azóta, amióta egy párt alkotnak a férfivel, jövőbeli terveik pedig egyre nagyobbak és nagyobbak.

Előnézeti kép forrása: Hódi Pamela  Instagram-oldala

2019. július 18. 16:27

Címkék: celebszemle   kandász andrea   hódi pamelaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG