október 29.
Nárcisz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Teljesen új életet kezdett Szabó-Thomka Hanna az Exatlon Hungary után
Véget ért egy korszak az Exatlon Hungary Hannája számára, új időszámításba kezd a sportolólány.

Közösségi oldalán üzente meg követőinek Hanna, hogy életmódváltásba kezd. Az sport-realityben megismert lány megosztotta, hogy innentől sokkal tudatosabban fog étkezni, de természetesen ez nem ezt jelenti, hogy nagyon szigorú diétába kezd majd, csupán csak annyit, hogy próbál odafigyelni.

"A mai naptól kezdve tudatosan figyelek az étkezésemre. Nem fogok extrém diétákba kezdeni, én tudom magamról, hogy mi a jó a szervezetemnek, és a fenntartható egészséges étkezés mellett állok ki, ami hosszú távon is működik. Alapszabályokra figyelek oda, és mégis feltűnő változás érhető el. Úgy gondolom, hogy alapból is sportos testalkatom van, és nem vagyok elégedetlen vele, de kíváncsi vagyok mi lehet belőlem, ha figyelmesebb vagyok. Ehhez nekem mindig kell egy motiváció, és ez most Ti vagytok. Nekem sokkal élvezhetőbb, ha erről beszámolhatok Nektek, követitek, hogy alakul a dolog, úgyhogy belevágok!" - írta meg Hanna, és az elhatározás mellé, egy vagány izmos fotót is posztolt.

Mindenesetre mi sok sikert kívánunk Hannának, akinek véleményünk szerint már most 10/10-es alakja van! 

Szabó-Thomka Hannának a Ti kérdéseiteket tettük fel. A Kihívó elárulta, hogy Rozs Gerivel fogja-e tartani a kapcsolatot, hogyan reagált volna a nászutas lakosztályra és kit tartottál a lányok közül a legnagyobb ellenfelének.

Előnézeti kép forrása: Hanna Instagram-oldala

2019. július 18. 15:42

Címkék: celebszemle   Exatlon Hungary   szabó-thomka hanna

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG