március 30.
Zalán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Botrány: Eltűnt az Ázsia Expressz 2 sztárjának Instagram-oldala
Több tízezer követőjét vesztette el közösségi oldalán Bereczki Krisztián.

Kénytelen újra felépítenie Instagram-oldalát Bereczki Krisztián, akinek korábban blokkolták a profilját.

Krisztián teljes sokkban mesélt a TV2-nek arról, hogy épp posztolni szeretett volna edzés előtt a közösségi oldalára, amikor az hirtelen kidobta őt a rendszerből, majd többszöri próbálkozás után jelezte számára, hogy törölték oldalát. Ekkor rögtön el is kezdett kutatni, sőt a külföldi céggel is kapcsolatba lépett, akik ugyan elnézést kértek, de döntésüket véglegesnek mondták. Krisztián teljesen ledöbbent az eset kapcsán, szomorú helyzetéről követőinek is mesélt:

"Mivel az instagram szerint “megszegtem a szabályzatot” ezért a profilomat kozel 50 ezer követővővel törölték! “Biztonsági okokból nem kívánják megjelölni miért.... Igy egy hónap utan kénytelen vagyok újra kezdeni! Segítségeteket kérném, hogy minél hamarabb vissza szerezzem a régi követőimet! " - írta meg közösségi oldalán.

Horváth Gréta és Bereczki Krisztián az Ázsia Expressz forgatása során jól bírták telefonjuk és a social media nélkül, ám most egy sajnálatos eseménynek köszönhetően blokkolták profiljukat, mely nagy szívfájdalmuk. A részletekről a Mokka műsorvezetőinek meséltek.

2019. július 17. 17:06

Címkék: celebszemle   Bereczki Krisztián   azsia2_szereplok   ázsia expresszKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG