június 2.
Kármen, Anita

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ilyen egy igazi nő Pirner Alma szerint
Érdemes elgondolkoznunk Pirner Alma szavain.

Egy hosszabb posztban fejtette ki Pirner Alma, hogy számára milyen a "tökéletes" nő. Alma véleménye szerint a mai világban az emberek vagy csak a külsőjükre, vagy csak a belsőjükre koncentrálnak, de sosem mixelik ezt a kettőt. A táncvilágbajnok szerint ez nagyon rossz dolog, mivel egyszerre kellene mind a külső mind a belső szépségünkkel törődnünk.

"Tudod, a legtöbb ember nem tud magáról komplexen gondolkodni. Vagy a külsején dolgozik, hogy minél szebb, csinosabb, menőbb legyen, vagy a belsején, és elhanyagolja a külsőt, azt vallva, hogy "csak a belső értékek a fontosak." Szerintem egy igazi NŐ tudja, hogy mindkettő ugyanolyan fontos. Az egyik egy könnyebb út, látványosabb, míg a másik egy nagyon nehéz, sokszor keserves hosszú éveken át tartó belső munka.
Ha még valaki bele is vág, és elolvas egy - két önfejlesztő könyvet, gyorsan feladja, mert nem látványos és nem gyors az eredmény.
Semmi esély rá, hogy "belül" is jobban legyünk, ha nem élvezzük ezt a belső utat, a naponta elvégzett apró lépéseket. Mert ez fogja megadni a kitartásunkat, hiszen nem számíthatunk látványos és rövid távú eredményre... Sokan még mindig másokat hibáztatnak, amiért ott tartanak, ahol.
A szülőket, a nevelést, a "példát", amit mutattak nekik, az iskolát, a tanárokat, a közösséget, a főnököt, a párkapcsolatot.
Oké, egyet értek. Ez mind hatással van ránk, ezért vagyunk olyanok, amilyenek. Mindenkinek van egy jó nagy puttonya, amit cipel.
De mi lenne, hogy ha felnőttként NEM RAGADNÁNK le itt, vállunkat megvonva, hogy "ez van", hanem a saját kezünkbe vennénk az életünket, és előre néznénk?
Nehéz lesz? Persze. Hiszen akkor már csak mi irányítunk, és cselekedni kell. Felelősséget kell vállani, és elindulni."
- írta meg posztjában Alma.

A táncvilágbajnok arra is bíztat mindenkit, hogy kezdje el a belső átalakulást, kezdjünk el foglalkozni magunkkal, és merjünk szembeszállni démonjainkkal!

Pirner Alma kisfia örökölte édesanyja sport iránti szeretetét, hogy pontosan milyen sportágat választott magának a kis Leni, és egy héten hányszor hódol a testmozgásnak, az a Ripost adásrészletéből kiderül.

Előnézeti kép forrása: Pirner Alma Instagram-oldala

2019. július 16. 13:35

Címkék: celebszemle   pirner almaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG