augusztus 10.
Lőrinc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Soha nem látott fotót osztott meg titkos esküvőjéről Palácsik Lilla
Vajna Tímea kishúga elárulta: titkos szertartás keretében kötötte össze életét legelőször Visváder Tamással.

Lilla Instagram-oldalán osztotta meg a lélgezetelállító fehér ruhás fotót, amelyen büszkén pózol életében először Visváder Tamás feleségeként. A fotósként tevékenykedő gyönyörű fiatal lány elmondta, korábban még senki sem láthatta ezt a pillanatot, amelyet most követőivel megosztott. Hogy most miért tette mégis közzé a fényképet, teljesen egyszerű: most volt házasságkötésük egy éves évfordulója, és így akart Lilla és Tamás emlékezni életük egyik legfontosabb pillanatára.

"Ma egy olyan képet osztok meg veletek, amit még soha, sehol nem láttatok. Ez a kép pontosan 1 éve készült, a 2. kerületi önkormányzat előtt. Igen hivatalosan itt mondtuk ki az igent ketten titokban 2 tanúval.
De a mi szívünkben hivatalos esküvő július 21-én volt, Isten színe előtt ,családokkal és barátokkal..." -
írta meg bejegyzésében Lilla.

Palácsik Lilláról egy érdekes információ is kiderült a Pénzt vagy éveket! adásában: amilyen gyönyörű, olyan ügyetlen a konyhában. Férje, Tamás, nevetve mesélte el Tibinek és a nézőknek, hogy milyen fogások elkészítésében jeleskedik kedves felesége, és megosztotta azt is, hogy hogyan tanítja a főzés rejtelmeire szerelmét.

Előnézeti kép forrása: Palácsik Lilla Instagram-oldala

2019. július 16. 7:30

Címkék: celebszemle   palácsik lilla   visváder tamásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG