március 30.
Zalán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Bogdányi Titanilla eszméletlenül szép helyen nyaral
A színésznő éppen barátnőjével nyaral az örök városban, ahol millió élménnyel gazdagodtak eddig!

A lányok csodálatosan szép mosollyal köszöntötték az antik várost és vele együtt minden szépségét. Bogdányi Titanilla, a Jóban Rosszban Tündéje elképesztő képekkel örvendeztette meg követőit a közösségi oldalán.

Annyi biztos, hogy fantasztikus élményekkel gazdagodnak a lányok, hiszen a kereszténység fővárosa telis tele van kulturális és történelmi, vagy akár filmforgatási helyszínekkel. Ilyen például az Angyalvár, ami stratégiailag az egyik legjobban felépített vár volt, hiszen a szinte bevehetetlen épület mind a mai napig áll és most is büszkén pompázik Róma szívében.
Titanilláék ezt sem hagyták ki a repertoárból és megmászták mind a 135 lépcsőfokot, ami a vár tetejéig vezetett.

De természetesen a pihenés is jár egy hosszú nap után. Ennek pedig a lányok is hívei voltak és ezt meg is osztották mindenkivel. Hihetetlenül ínycsiklandozó étel és még inkább fantasztikusabb, hűsítő itallal köszöntötték a délután mind a ketten!

A repertoár fő eleme a pizza sem maradhatott el!

Sok turista kedvelt helye a Colosseum és ezzel Titanilla is így van! A gyönyörű színésznő imádja a történelmi helyeket és bizony az egyik legszebb és legkedveltebb hely mind közül a gladiátorok háza.

A nyaralásról készült fantasztikus fotókat itt megtekintheted!

Korábban a nők között a harmadik helyre került a legnépszerűbb hazai szinkronhangok listáján Bogdányi Titanilla. A színésznő korábban a FEM3 Caféban kifejtette, szerinte mi minden kell ahhoz, hogy valaki jól szinkronizáljon, e mellett pedig elárulta, kinek kölcsönzi legszívesebben a hangját.

Előnézeti kép forrása: Bogdányi Titanilla Instagram oldala.

2019. július 16. 9:00

Címkék: celebszemle   bogdányi titanilla   Róma OlaszországKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG