augusztus 20.
István

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ütős: Gáspár Evelin a Romantic két nagyágyújával fotózkodott
Fergeteges koncertet adott a Romantic a Budapest Parkban a hétvégén, Evelin pedig nem volt rest fotózkodni édesapja együttesének női tagjaival! 

Telt házzal dübörgött az I love 2000's gigabuli, a bombasztikus koncerten természetesen Gáspár Győző lánya. Evelin is a tiszteletét tette, hogy meghallgassa édesapja együttesének koncertjét. Evelin vagány szerelésben, és hatalmas mosollyal az arcán posztolt Völgyi Zsuzsival és Kunovics Katinkával, akik kirobbanó formában voltak az este folyamán!


Gáspár Evelin a múlt héten megtörten mesélt a Mokkában arról, hogy sehol sem akarják alkalmazni a munkaerőpiacon. A celeblány őszintén mesélt a Mokka adásában arról, hogy milyen megaláztatások érték őt munkakeresése során, és mi lehet annak az oka, hogy mindenhonnan elutasítják.

Gáspár Győző ügyvédje, Dr. Szilágyi Roland kifejtette a Mokka adásában, hogy milyen sérelmek érték a showmant az adócsalás és a sikkasztás vádja miatt, és mire számíthat az ügy folytatásában. Az ügyvéd úr kijelentette: biztos benne, hogy Győző visszakapja azt a 200 millió forint körüli összeget, amit lefoglaltak tőle a büntetőeljárásban.

Két év rettegésben és meghurcoltatásban élés után megszűntette az eljárást a NAV Gáspás Győző sikkasztása ügyében, és kimondták a showman ártatlanságát; az adócsalás ügye azonban még továbbra is folytatódik. Győző a Mokka adásában mesélt arról, hogy milyen sérelmek érték őt és egész családját a borzalmas vádak miatt, és milyen reményekkel tekint a jövőbe.

Előnézeti kép forrása: Gáspár Evelin Instagram-oldala

2019. július 15. 14:07

Címkék: celebszemle   gáspár evelin
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG