június 2.
Kármen, Anita

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Harry és Meghan újra nyilvános eseményen jelent meg, a kommentháború pedig rögtön megindult
Az Oroszlánkirály londoni premierjén jelent meg a hercegi pár.

Valószínűleg Meghan hercegnéé az egyik legrövidebb szülési szabadság, amely a királyi családban történt az elmúlt időszakban, hiszen a hercegné újra megjelent férje Harry társaságában egy igazán feltűnő ruhában! A fekete, áttetsző betétekkel ellátott Jason Wu-kreáció remekül állt a hercegnének, azonban néhány  kommentelő szerint nem volt a legtökéletesebb választás tőle.

Többen kifejezték abbéli aggályaikat, hogy ez a ruha nem illik az újdonsült anyukához, kritizálták Meghan színválasztását is, mivel úgy gondolják, nem illik a hercegné sötét tónusaihoz a fekete szín. Ha ez még nem lenne elég, voltak olyanok is, akik egyszerűen úgy érezték, a hercegné ruhája olyan, mintha egy mérettel kisebb lenne, véleményük szerint mellei is szinte kibuggyannak a ruhából.

Az kétségtelen, hogy a hercegné ruhaválasztása igencsak merész volt, mivel a királyi családban nem gyakran szoktak ennyire kivágott, és sokat mutató ruhában megjelenni.

A hercegi pár egyébként nem hivatalosan volt jelen az eseményen, csupán saját szórakozásukra látogattak el a premierre, otthon hagyva május 6-án született gyermeküket, akire valószínűleg dada vigyázott. Az este folyamán Meghan és Harry találkoztak Beyonceval és Jay Z-vel is, a két hölgy hatalmas ölelést váltott a vörös szőnyegen. Természetesen más világsztárok is részt vettek a vetítésen, Sir Elton John, Pharrell Williams, Vin Diesel, Seth Rogan, John Favreau és Maya Jama is tiszteletét tette az alkalmon.

2019. július 15. 13:08

Címkék: celebszemle   meghan markle   harry herceg   beyoncé knowles   beyonceKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG