május 25.
Orbán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Az anyaság nehézségeiről mesélt Tatár Csilla
Bizony nem könnyű helyzetbe hozta Tatár Csillát kisfia, a legtöbb anya rémálma ez.

Tatár Csilla és kisfia a Budakeszi Vadasparkban jártak, ahol fantasztikus élményeket szereztek, azonban a kiruccanás nem telt el zökkenőmentesen.

A műsorvezetőnő megosztotta, hogy bár a kép nagyon idilli amit kiposztolt, de pár perccel korábban még kisfia hisztizett neki azért, mert cukorkát szeretett volna enni. Csilla őszintén megosztotta követővel, hogy bizony számára is nehéz volt az a pillanat, amikor gyermeke sírt azért, mert édességet akar, a műsorvezető pedig rettenetesen kellemetlenül érezte magát fia kirohanása miatt. Végül a hiszti elmúlt, Csilla pedig örült neki, hogy bár nem vette meg a cukorkát, mégis le tudta nyugtatni kisfiát.

Kisgyermekes anyukák, elég mindennapos eset ez, nem igaz?

Kutatások szerint 2050-re az óceánokban több lesz a szemét, mint a hal. A legnagyobb probléma a műanyagokkal van, ugyanis bár legtöbbjük funkcióját csak pillanatokig tölti be, több száz évbe telik mire lebomlanak. Bolygónk megmentéséért elindult a műanyagmentes július. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott Tatár Csilla is, melynek részleteiről a Mokka műsorvezetőinek mesélt.

2019. július 14. 9:30

Címkék: celebszemle   tatár csillaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG