október 1.
Malvin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Teljesen megtört Gáspár Győző: ˝Borzasztó amit most már velünk tesznek!˝
Megtörve mondta el érzéseit Gáspár Győző a TV2-nek.

Ezen a héten is izgalmasabbnál izgalmasabb beszélgetésekkel jelentkeztünk a Mokka adásában. Az egyik beszélgetésünk során Gáspár Győző mesélt arról, hogy úgy érzi, az emberek szemében ő már örökre adócsaló marad, hiába tisztázódott a neve a sikkasztás kérdésében.

Nem csak Győző, de a Gáspár család másik tagja, Evelin is a Mokka vendége volt, a lány megtörten mesélt arról, hogy sehol sem alkalmazzák őt a munkaerőpiacon, és kétségbeesésében már azon gondolkozik, hogy külföldön próbál szerencsét.

Másik fontos beszélgetésünk is egy szomorú hír kapcsán történt, ugyanis elhunyt Ambrus Zoli, az Irigy Hónaljmirigy tagja. Sipos Péter a Mokkában beszélt arról, hogy nem számítottak a gitáros halálára, egy hirtelen rosszullét után romlott le rohamosan az állapota. A humor nagyágyúja elmondta azt is, hogy mit köszönhetett a csapat a gitárosnak.

Czippán Anett számára sem volt könnyű a hét, ugyanis álomnyaralása fordult át igazi pokollá. Óriási villámok és hatalmas dörgések. Évtizedek óta nem volt hasonló időjárás Görögországban. A tomboló időjárás miatt már legalább heten meghaltak. Czippán Anett éppen ott nyaral a családjával, de szerencsére mindannyian jól vannak, ettől függetlenül nagyon megijedtek. Anett hozzátette: a mellettük lévő lakásnak az egyik vasszerkezete leszakadt, így a víz beszivárgott az ő házukba is. A Mokka stúdiójában pedig Németh Lajos arról mesélt, a viharok rendkívüli károkat tudnak okozni.

Rubint Réka utazása is hamar pokollá vált, amikor nem engedték fel kisfiát a repülőre Cipruson. A fapados légitársaság bár bocsánatot kért, és kártérítést ad, Réka kijelentette: soha többet nem fog utazni low cost járatokkal.

2019. július 13. 14:03

Címkék: celebszemle   gáspár győző   czippán anett   gáspár evelin   sipos peti   rubint réka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG