május 31.
Angéla, Petronella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Hódi Pamela elképesztő formában van: Ilyen keményen edz a modell
Hódi Pamela egy keményen dolgozó üzletasszony és anyuka, aki a rengeteg teendője mellett arra is szakít időt, hogy rendszeresen sportoljon, melynek köszönhetőnek bomba formában van. 

A modell a munka mellett arra is odafigyel, hogy gyermekével, Natival is rengeteg időt töltsön és a természetesen kikapcsolódás sem maradhat el. Legutóbb a családdal Törökországban nyaraltak, ahol egy fontos dologra rá is jött Pamela, amit meg is osztott követőivel. Ha épp nem külföldre utaznak, akkor itthon igyekeznek minél több időt együtt tölteni, nem is akárkinek a koncertjén buliztak nemrégen! Nem tudjuk hogy csinálja, de mindezek mellett még arra is van ereje a szépséges Pamelának, hogy aktívan sportoljon és kemény edzzen, amit természetesen meg is látszik bomba alakján.

Az edzésnek látszik is az eredménye, dögösebb mint valaha! 

Hódi Pamela őszintén vallotta meg a Mokka nézőinek, hogy nem akart párkapcsolatot akkor, amikor megismerkedett és beleszeretett Bencébe. Az élete azonban kerek egész lett azóta, amióta egy párt alkotnak a férfivel, jövőbeli terveik pedig egyre nagyobbak és nagyobbak.

Az előnézeti kép forrása: Instagram.com

2019. július 11. 15:39

Címkék: celebszemle   hódi pamelaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG