október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Semmi sem állítja meg Szőcs Renit: A nyár legütősebb klipjét forgatta le
Ezerrel pörög Szőcs Renáta, akinek forgatások, koncertek teszik ki a mindennapjait.

Szőcs Renáta csak a TV2-nek adott exkluzív interjújában mesélt arról, hogy milyen megterhelő, de mégis fantasztikus időszakot tudhat maga mögött. A sok dolog ellenére az énekesnő mégis kicsattanó örömmel és energiával a hangjában mesélt nekünk arról, hogy hogyan alakultak a koncerjei, forgatásai.

"Volt olyan időszak, hogy körülbelül 40 órát voltam úgy ébren, hogy egy órát se aludtam közben. A határ mellett volt egy koncertem, és úgy számoltam, hogy tudok majd pihenni a fellépés után, a klipforgatásom előtt, de hatalmas dugóba kerültünk, így kicsúsztunk az időből. A klipfelvételt itthon napfelkeltében szerettük volna elkezdeni, így végül nulla alvással vágtunk bele a forgatásba. Természetesen, ahogy az ilyenkor lenni szokott, nem ment minden döccenőmentesen, több alkalommal is kisebb káosz alakult ki a forgatáson, de a sok segítségnek köszönhetően, végül szuper anyagok születtek!" - kezdte meg beszámolóját az aranytorkú énekesnő.

renijo1.jpg

Az egyszer biztos, hogy fantasztikus videófelvételek készülhettek a forgatás alatt, hiszen Reni saját elmondása szerint maximalista minden téren, nem tudja elfogadni magától, hogy kevesebbet nyújtson mint száz százalék. Az exkluzív forgatási képeket elnézve mesés látványból és ötletekből biztosan nem volt hiány! 

"Az új dallal azt szeretném megmutatni az embereknek, hogy milyen az igazi Szőcs Renáta, mindemellett pedig bátorítani szeretnék mindenkit arra, hogy merjék megélni a pillanatokat, merjenek belemenni a dolgokba, ne féljenek semmitől és próbálják meglátni az élet napos oldalát!"

renijo2.jpg

Reni tehát hihetetlen erővel és energiával vág bele a nyárba, és annak minden kihívásába, mi pedig rákérdeztünk arra is, hogy mi kapcsolja ki őt igazán ezekben a pörgős időszakokban.

"Ha kimerült is vagyok, akkor sem lazsálok a kanapén, sporttal kapcsolom ki magamat, felkapom a futócipőt és 4-5 km-en keresztül csak én vagyok és a gondolataim. Természetesen nekem is vannak nehéz pillanataim, amikor kicsit lemerülök, és sötétebben látom a világot, de ilyenkor próbálok pozitív maradni, keresek egy természetközeli helyet, ahonnan sokszor az inspirációmat is gyűjtöm."

renijo3.jpg

Mielőtt aggódni kezdenénk, hogy túlhajszolja majd magát az aranytorkú énekesnő, Reni megnyugtatott mindenkit: egy pihentető utazás is a tervei között szerepel, szívesen ellátogatna Görögországba, hogy kipihenje ezt a mozgalmas időszakot, de előtte azonban még bámulatos koncerteket és dalokat szeretne adni nekünk! 

2019. július 11. 13:17

Címkék: celebszemle   szőcs renátahirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG