január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Ettől a trükktől tartja meg bomba formáját Köböl Anita
Köböl Anita technikáját megéri eltanulni, már ha azt szeretnénk, hogy bomba formában legyünk a nyáron!

A csodaszép műsorvezető most elárulta a titkot, hogy mitől is annyira kiegyensúlyozott a nyári időszakban is.

Nem véletlen, hogy ilyen kirobbanó formában, hiszen mostani posztjában elárulta, hogy ugyan imádja a lángost, és legalább annyit falna belőle, mint mindenki, de mégis ritkán fogyasztja a nyári strandok legkedveltebb ételét. Azonban helyette van egy másik dolog, amit semmiképpen sem hagy ki!

Ez pedig nem más, mint a másik sláger étel: a fagyi! De ha már fagyi, akkor emellé még jön a kedvenc itala is, az Aperol Spritz és kész is van a műsorvezetőnő számára a legfantasztikusabb nyári különlegesség.

˝Néha igen, belefér egy kis csalás. Ma amúgy eljöhettem egy kifőzde mellett kocsival, mert annyira megcsapta az orromat a forró olaj illata... Amiről meg egyből a jó kis strandolós lángos jutott eszembe! Jájjj, imádom a lángost!! Kezeket fel, ki még!? Persze azzal azért óvatos vagyok, így szökőévente egyszer, tehát marad a fagyi. A kedvenc nyári hűsítőm pedig az Aperol Spritz, szóval akár itthon, akár külföldön, de ha tehetem szívesen fogyasztom. Ezt most minden reklám mentesen állítom, de azért fontos a, hiszen ez az koktél tartalmaz alkoholt. Imádom a nyarat, imádom ezt az időszakot, teljesen odáig vagyok érte!!!!˝ - írja Köböl Anita az Instagramon.

Korábban a műsorvezetőnő a FEM3 Caféban mesélt a gyermekvállalásról.

Előnézeti kép forrása: Köböl Anita Instagram oldala.

2019. július 11. 7:30

Címkék: celebszemle   köböl anita

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG