január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Jolly újra szerelmes: Végre megmutatta barátnőjét
A mulatós sztár nem sokáig erősítette a szinglik táborát, hamar új társra talált.

Újra rátalált a szerelem Jollyra, akiről az elmúlt hetekben inkább szakítása kapcsán szóltak a hírek. Jolly és Suzy különválásáról május végén kezdtek el felröppenni a pletykák, amelyek hamar megerősítésre kerültek a sztárpár által. A szakítás azonban nem tette padlóra az énekest, aki több alkalommal is nyilatkozott a TV2-nek arról, hogy miben változott meg az élete a különválás óta.

Jolly az interjúk során elmondta, örül annak, hogy végre kicsit több ideje van fiával, Szilveszterrel foglalkozni, emellett pedig karrierje is sokkal kiegyensúlyozottabb lett a különválás óta, hiszen nem nyomják rá hangulatára a bélyeget az állandó veszekedések.

Egyébként az énekes egészsége is megsínylette a veszekedésekkel, konfliktusokkal teli időszakot, számos alkalommal orvoshoz kellett járnia, mert a sok stressz hatására számos testi problémával kellett megküzdenie.

Jollynak tehát 180 fokos fordulatot vett az élete a szakítás óta, mind ami karrierjét, mind ami egészségét illeti, most azonban magánélete is teljes mértékben egyenesbe jött, ugyanis rátalált a szerelem! 

A mulatós sztár úgy tűnik nem akarja titkolni boldogságát, és már több közös fotót is feltöltött Barbaráról az Instagram-oldalára. Jolly szerint nincs ebben semmi kivetnivaló, hogy ilyen hamar rátalált a szerelem a szakítás után, hiszen többekkel is megesett már ugyanez.

"Tudod mi a legjobb érzés a világon? Az amikor két bolond egymásra talál. " - írta meg fotója mellé Jolly.


Jolly egész nehéz időszakot él át mostanában, korábban nagy port kavart az az állítása, hogy véleménye szerint a spanyol világsztár Enrique Iglesisas ellopta az egyik dalát:

Előnézeti kép forrása: Jolly Instagram-oldala

2019. július 10. 13:36

Címkék: celebszemle   Jolly   szerelemhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG