május 30.
Janka, Zsanett

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
CELEBSZEMLE
Új esélyt kapott: Döbbenetes átváltozáson ment keresztül Király Linda
A hét egyik legmeghatóbb története Király Lindáé volt, aki arról mesélt a Mokka stúdiójában, hogy a gyomorszűkítő műtét, amin nemrég esett át, egész egyszerűen új esélyt adott számára.

Az énekesnő úgy érzi, hogy most már van eredménye a munkájának. Sok trauma érte őt az elmúlt években és a műtét is nehéz döntés volt számára.  Király Linda úgy fogalmazott: nagy mélypont volt számára az elmúlt időszak. De végre fellélegezhet!

De Király Lindán kívül még Molnár Anikó is sokat változott.˝Minden álmom az volt, hogy az asszonyos külsőmet kicsit fiatalabbá tegyük˝- Molnár Anikó 27 kilót fogyott az elmúlt hónapokban, ám hamar észrevette önmagán a fogyás árnyoldalát is, ezért segítséget kért Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésztől, hogy újra régi önmaga lehessen.

Tatár Csilla is igazán fontos témával látogatta meg a Mokka műsorvezetőit. Nem más volt ez, mint a környezetvédelem. A műsorvezető életében kiemelkedő szerepet játszik a bolygónk és a környezetünk épségben tartása, ráadásul ebben a hónapban indult a „műanyagmentes július” kampány, amihez Tatár Csilla is csatlakozott.


Németh Kristóféknál is izgalmas dolgok történnek. A színész és felesége első közös gyermeküket várja és a Mokka műsorvezetőinek azt is elárulták, hogy fogják nevezni a gyermeket.

De Németh Kristófon kívül, még Szabó Győző háza táján is zajlanak az események, ugyanis a színész életéről film készül majd, melynek címe: Toxikoma lesz.

Ezek voltak a hét legizgalmasabb beszélgetései. Még több Mokka videót, pedig IDE kattintva nézhettek.

2019. július 7. 8:00

Címkék: celebszemle   Mokka   válogatásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG